Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. WR

Firefox20002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za odpowiedzi dam like itd

1:Podobno w maju jest rocznica gry warrocka,jak sądzicie to prawda i czy będą jakieś eventy przez ten czas? Może ktoś pamięta jak kiedyś robili,bo jestem ciekaw tej rocznicy

2:Jak zrobić tego rola korean nie rozumiem tego w+w+a+shift ?? Robią zwykły szybki rol,skręcając np w boki i tak zawsze ktoś mnie zabija,a tym koreanem można uciec.

3:Gdzie najszybciej będę expił FFA bighead 10 kili w 8/16 graczy?

4:Planuję zakupić premki,zeby poexpić co powinienem kupić,aby mieć jaknajwiecej %% expa ?

5:Pytanie z innej beczki jak ludzie wbijaja 77 lv w 1/2 dni,przeglądałem wczoraj wa-stę i jeden z graczy w ciagu 2  dni wbił 77 lv a następnie dostał bana,Jak on to zrobil?

6:Czy jeśli zakupię 6 retaili dostanę 8smy slot na pernamet?Wiem ze kiedys sie tak dostawalo

7:Jest możliwość podmiany grafiki z broni k1 na k1gold? Podoba mi się ten wygląd golda i chciałbym podmienic tekstury?Da się tak?i czy jest za to ban ?

za odpowiedzi leca +5 i like duzo 

Opublikowano

Za odpowiedzi dam like itd

1:Podobno w maju jest rocznica gry warrocka,jak sądzicie to prawda i czy będą jakieś eventy przez ten czas? Może ktoś pamięta jak kiedyś robili,bo jestem ciekaw tej rocznicy

2:Jak zrobić tego rola korean nie rozumiem tego w+w+a+shift ?? Robią zwykły szybki rol,skręcając np w boki i tak zawsze ktoś mnie zabija,a tym koreanem można uciec.

3:Gdzie najszybciej będę expił FFA bighead 10 kili w 8/16 graczy?

4:Planuję zakupić premki,zeby poexpić co powinienem kupić,aby mieć jaknajwiecej %% expa ?

5:Pytanie z innej beczki jak ludzie wbijaja 77 lv w 1/2 dni,przeglądałem wczoraj wa-stę i jeden z graczy w ciagu 2  dni wbił 77 lv a następnie dostał bana,Jak on to zrobil?

6:Czy jeśli zakupię 6 retaili dostanę 8smy slot na pernamet?Wiem ze kiedys sie tak dostawalo

7:Jest możliwość podmiany grafiki z broni k1 na k1gold? Podoba mi się ten wygląd golda i chciałbym podmienic tekstury?Da się tak?i czy jest za to ban ?

za odpowiedzi leca +5 i like duzo 

1.Tak raczej będą eventy na exp.I były już takie eventy.

2.Nie wiem jak ci to wytłumaczyć(Jak chcesz to pisz na pw to ci wytłumacze w grze).

3.Tak na ffa.

4.Kupić najlepiej to:Y90Z1xh.png  z8ik47.jpg

zB0GPyi.png

A to są wszystkie exspy oprócz tego co daje prema:

NoMNWVy.jpg

Jak kupisz wszystko to masz +275% exp.Ale najlepiej jest kupić wszystkie expy kiedy jest nowa mapa na explosive i grać FFA to masz +325% i może jak bedzie jeszcze exp event to masz expa jak na SS:

x1wJqUW.jpg

A jak masz 10 do 0 to jest bonus exspa:

gQGGR87.jpg

A tyle idzie na dzień expa zrobić na FFA:JMxxl4U.png

5.To jest plvlbot

6.NIE

7.Pewnie tak ale jak chcesz kupić premium to nie wiem czy ci sie to opłaca bo za to jest ban.

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...