Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG - Szukam

xeno4141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kolegą chce sobie pograć w jakieś przyjemne i nie trudne mmorpg. Mi się już pomysły wyczerpały w co tu można pograć. Szukam jakiejś przyjemnej i nie trudnej gry, bo nie bawi mnie już siedzenie 10h na spocie, by wbić 1 czy 2 lvl. 

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Polecam RIFT i TERE, nie są to trudne gierki jednak raidy czy dunegeony nie są wcale tak casualowe. Oprócz tego takie gry jak: ElSwrod, MapleStory, Dragon Nest, Vidictus, gierki te są typowymi Casual MMO, nie musisz poświęcać bardzo dużo czasu na lvl Cap czy zdobycie Gearu i gameplay jest bardzo przyjemny, nie monotonny ze względu na brak targetowania. 

Opublikowano

Nostale, grafika może nie powala ale jest grywalna i ciekawa.

...................\/...................

Opublikowano

Sprawdze tego rifta chyba, a do Tery raczej wrócę jak inżyniera dodadzą. Grałem trochę w Vindictusa, ale dość szybko mi się znudził. Dzięki za propozycje, może ktoś jeszcze coś ciekawego dorzuci.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@xeno4141

Już wcześniej zrobiłem temat i polecałem też już tutaj na forum jednej osobie - Aura Kingdom ( a najlepiej priv serwer )­ Naprawdę świetna. Znasz? - grafika jak z anime :P 

PS. Vindictus, C9 ( dungeonówki ) też mi się znudziły, a co do TERY..... może kiedyś powrócę :P

Opublikowano

@Sorata

Grałem  w to nawet już kiedyś i bardzo mi się podobało, ale przyszła pora, że exp taki nudny się stał i przestałem grać. Może trzeba spróbować w to na privie jakimś zagrać :P Tera, vindictus i c9 grałem, ale mi się znudziły.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...