Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o zmiane hasła

alex128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam prośbe czy wie ktoś jak można zmienić hasło w silku , jest mały szkopuł bo niestety niepamiętam odpowiedzi na pytanie sekretne.

Byłbym zobowiązany dla osoby która mi pomoże dlamnie jak i dla wielu.

Problem jest taki że ostatnio włamano mi sie na konto oczyścili wszystko (nie tylko dla mnie bo na serwera jest kilka osób których to samo spotkało.

Czekam na pomoc.

Opublikowano

1. To nie jest zadne forum pomocy dotyczacych takiej sprawy tylko strona z cheatami (hackami)

2. Bez Secretnej odpowiedzi nic nie zrobisz

3. Pewnie jakies konto znalazles nie swoje i gadasz... albo chcesz kogos shackowac.. sekretnej odpowiedzi sie nie zapomina..

4. hmm zbiorowy hack ciekawie to wyglada.. jak dla mnie bujda...

Wszystko skupia sie wobec 3 punktu.. to wszystko odemnie

Pozdro

//Ciach

Opublikowano
1. To nie jest zadne forum pomocy dotyczacych takiej sprawy tylko strona z cheatami (hackami)

2. Bez Secretnej odpowiedzi nic nie zrobisz

3. Pewnie jakies konto znalazles nie swoje i gadasz... albo chcesz kogos shackowac.. sekretnej odpowiedzi sie nie zapomina..

4. hmm zbiorowy hack ciekawie to wyglada.. jak dla mnie bujda...

Wszystko skupia sie wobec 3 punktu.. to wszystko odemnie

Pozdro

poprostu pytam jak zmienić a konto założyłem zaras po wejściu serwera Odin dla twojej wiedzy. zainwestowałem troche silków a że przeprowadzałem sie już 3 razy (zmieniałem mieszkania) tak więc niektóre żeczy sie zapodziały w tym i notatki z Silka.

Zagraj na odinie i znajdź Gildie 4Pr00n... to pogadamy. bo coś mi sie czuje że wiesz jak>

Sorki za zamieszczanie pytania ale gdzie mam pytać może ktoś podpowie

Opublikowano

Pytaj sie wrozki bo my skad mamy wiedziec?

Zagraj na odinie i znajdź Gildie 4Pr00n... to pogadamy. bo coś mi sie czuje że wiesz jak>

^

|

Jak widze takie cos to wogole smiac, plakac i rozzalac sie nad Toba.

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

• Dodaj nową pozycję...