Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tymi awansami?

robak3210z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z tymi awansami? Wszyscy narzekają że nie mogą awansować, a ja właśnie mam przeciwną do tego sytuację - co 2 gry awans... 

Po 10 wygranych dostałem s1, po czym dopiero po 55(!) winach wbiłem s4. Żeby to osiągnąć musiałem wygrać aż 9 gier pod rząd... Ale za to tutaj kończą się problemy... Od tego czasu co 2-4 gry dostaję awans... teraz mam 80 winow i g4. Oczywiście nie narzekam, ale w zasadzie nie mogę teraz grać ze znajomymi, gdyż oni dalej siedzą w s1 - s4. Dodam jeszcze że ja też nie gram jakoś dobrze, zazwyczaj jestem w środku tabeli, a czasem nawet zdarza mi się zamykać... (Cheatów nie używam) Ostatnio z awansem miałem nawet tak, że po ostatnim wygrałem jedną grę na styk (jakoś 16:14), nastepnie 3 przegrałem i znów jedną ledwo wygrałem (16:13) i awans... Może jest to spowodowane właśnie tym że w silverze tyle wygrywałem? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Jak grałeś często z cziterami a dostali bany to te przegrane Ci się usunęły i szybciej awansujesz, to normalka

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Nie, to jest spowodowane tym, że w wyższych rangach jest za mało ludzi i dlatego występuje taki szybki awans

Kto Ci takich bajek naopowiadał. Co ma do tego ile osób ma wyższą range.

Tak jak piszesz 50 meczów żeby wbić s4 i 9 meczy wygranych do awansu, dlatego bo twoje "elo" bylo mocno obniżone i musiałeś dużo wygrać żeby awansować. Teraz pewnie masz sporo wiecej wygranch niż przegranych, dlatego nie potrzebujesz dużo winów żeby awansować. Napisze Ci na moim przykładnie wbiłem ostatnio orła, po 3 meczach przegranych od razu spadłem do szeryfa, a kolega grał zemną i nie spadł dlatego, że jego "elo" jest większe od mojego i potrzebuje wiecej przegranych. Taka sytuacja będzie teraz, jak będziesz przegrywał mecze. Dwie osoby z tą samo rangą gracie razem przegrywacie 5 meczy po rząd ty i on spadasz, gracie dalej i przegrywacie kolejne dwa, ale tylko twój kolega spada, bo twój blians w/p jest lepszy.

Opublikowano

Awans zależy od : KDR w porównaniu do reszty ludzi , ilości zdobytych MVP , no i oczywiście te "elo" czyli wiele wygranych pod rząd 

Opublikowano

Powiem ci tak aby awansować trzyba mniej

przegrywać a więcej trzeba wygrywać , i jak najwięcej zdobywać punkty

MVP jak je zdobyć, rozbrajac. bomby. czy. też je podkladac. pamiętaj. nie podawaj. się

p.s pisze. z telefonu

Opublikowano

Ostatnio, żeby awansować z kałacha wyżej musiałem wygrać 8 meczy i dopiero po 9, który zakończył się remisem awansowałem. 

Nie zamykałem, byłem na czele tabeli albo ją otwierałem z MVP średnio 5-8.

Nie wiem na czym polega ten system awansów, przed falą VAC banów grało i awansowało mi się dobrze. Nie grałem, z żadnym cheater'em bo nikt ze znajomych nie dostał bana a tylko z nimi staram się grać, więc meczy mi nie cofnęło. 

185241494535326637230.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...