Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bić mocniej z łapy woj body

wojtek10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam fms sr 35 2xkd+3 potwora i smierci fms jest +9

Jak bic wiecej z lapy nie wliczajac bonow na dane potwory?  sily mam 69 wi 51 przy 37 lvlu

Czy sa jakies dodatkowe rzeczy wplywajace na dmg? Moze o czyms nie wiem? Rosy nie wchodza w rachube

Pasjonat
Opublikowano

Bony musiałbyś mieć ok, siła, kryt, przeszywające i powinno być lepiej. PS w isie masz pełno rzeczy z silny przeciwko.. :P

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Bony musiałbyś mieć ok, siła, kryt, przeszywające i powinno być lepiej. PS w isie masz pełno rzeczy z silny przeciwko.. :P

Dlonie kryta i szycia maja do wartosci ataku tyle co ty do wiedzy o Metinie chyba xD Dopalacze z Isu, tarcza z sila/zrecznosc, jak nie rosy to moze wody, choc na atak na wyzszy lv z tego co pamietam. Wiadomym jest, ze aura Ci zwiekszy dmg, ale zakladam, ze chodzi o BO albo ezoty wiec pewnie bijesz wystarczajaco bodziakiem z ty fmsem. Jesli bijesz z bojowca, a zakladam, ze tak to mozesz tez wymienic fmsa na podobnego riba, lepszego nawet troche mozesz dostac niz ten fms.

Opublikowano

Jak chcesz bic mocniej z lapy to jednoczesnie odpal aure i zdejmij miecz.
Wedy w rece bedziesz mial aure.... No sory nie kumam pytania do konca ale napisales z lapy...
Wiec moja odpowiedz do tego idzie.

Pasjonat
Opublikowano

Dlonie kryta i szycia maja do wartosci ataku tyle co ty do wiedzy o Metinie chyba xD Dopalacze z Isu, tarcza z sila/zrecznosc, jak nie rosy to moze wody, choc na atak na wyzszy lv z tego co pamietam. Wiadomym jest, ze aura Ci zwiekszy dmg, ale zakladam, ze chodzi o BO albo ezoty wiec pewnie bijesz wystarczajaco bodziakiem z ty fmsem. Jesli bijesz z bojowca, a zakladam, ze tak to mozesz tez wymienic fmsa na podobnego riba, lepszego nawet troche mozesz dostac niz ten fms.

Śmiesznie, śmiesznie, ale ciekawe, że przeszywka zależy również od obrony przeciwnika, więc 'coś tam' daje. Dobrze w takim razie, że Ty wiesz o metinie wszystko, a ja nic. ;)

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Buff healera. 

Wartość ataku w zbroi.

Ebonitowe Kolczyki.

Lepszy FMS.

Miksturki.

Miksturki na większy dmg? Na szybszy to rozumiem, ale większy?

Co do tematu, to przetopy do tego kolce ebo, najlepiej zainwestować dopalacze z IS tzn. dłonie krytyka, szycia,  zwiększacze boga smoków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...