Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework ashe zmierza na pbe!

elemental5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rework na pierwszy rzut oka wydaje się być ok, zobaczymy co będzie później. Według mnie Q będzie trochę za silne, ale to tylko moje przypuszczenia. Duży + za ten rework.

Opublikowano

Rework początkowej postaci?

No nieźle

Ryż również dostanie rework, więc who cares. Imo dobry krok dla Ashe. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No to wracamy do Ashe :)

Moj pierwszy i ulubiony ADC, troszke papierowa,

ale bardzo przyjemna w grze, a ten rework...

Nie moge sie doczekac <3

­Keelah se'lai

Opublikowano

Nie wiem czy będzie taka grywalna chłopaki :D To jeden z największych papierów w grze...

XDDDD  Papierem jest każdy ADC nie licząc Urgota, który jest w sumie ADC a to, że nie ma escape zastępuje jej niewiarygodne CC na każdym skillu nie licząc darmowej wizji z E.

Ashe wróci dzięki temu na bank. Teraz można często je zauważyć a po zmianie Q i pasywa będzie pykana z runaanem dla większych obrażeń AoE w teamfightach - patrz buff Runaana. #ibelieve.

Globalne E broken na LCSach.

Edit ; Zbuffowali Runaana i Black Cleavera i jak Ashe wejdzie to te itemy będą OP na nią.

Coś typu :

Runaan

Berserk

BT

IE

BC

LW

Kolejność jak na razie losowa bo sam nie wiem jak będzie się opłacać budować pod względem kolejności.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

XDDDD  Papierem jest każdy ADC nie licząc Urgota, który jest w sumie ADC a to, że nie ma escape zastępuje jej niewiarygodne CC na każdym skillu nie licząc darmowej wizji z E.

Ashe wróci dzięki temu na bank. Teraz można często je zauważyć a po zmianie Q i pasywa będzie pykana z runaanem dla większych obrażeń AoE w teamfightach - patrz buff Runaana. #ibelieve.

Globalne E broken na LCSach.

Mnie jakoś to nie przekonuje... pożyjemy - zobaczymy ;)

Opublikowano

Przekozackie Q, podejrzewam że Ashe wraz z wejściem na główne serwery znowu będzie grywalna. Na pewno będzie grana przeze mnie! :)

Opublikowano

No no, może być to całkiem ciekawe. Ashe gdzieś tam utykała miedzy dużo lepszymi adc, choć zła też nie była. Mam nadzieje, że ten rework wyjdzie jej na duży plus.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...