Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CS:GO

WyszyxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie szukam słuchawek do GO. Cena tak do 200 zł. Jeśli się da to z wbudowanym mikrofonem, ale obejdę się i bez niego.

Opublikowano

SteelSeries Siberia V2 Black

Creative SB Tactic3D Sigma

Po co komu syf za chorą kasę ?

Srajberie za stówkę można kupić, bo są dość wygodne no i z wbudowanym mikrofonem, ale po "normalnych" cenach to jest kpina.

To samo Tactic. 

Superlux HD669/HD668B, Takstar TS671 też się sprawdzą.

Opublikowano

Po co komu syf za chorą kasę ?

Srajberie za stówkę można kupić, bo są dość wygodne no i z wbudowanym mikrofonem, ale po "normalnych" cenach to jest kpina.

To samo Tactic. 

Superlux HD669/HD668B, Takstar TS671 też się sprawdzą.

Syf ? Kupiłem 4 lata temu Creative Tactic 3D Sigma - I są jednymi z najlepszych słuchawek(mikrofon,software,dźwięk w CS:GO - wszystko miodzio), po hugo się wypowiadasz jak gówno wiesz. Może znajdziesz słuchawki tak samo dobre w mniejszej cenie, ale półka cenowa jest do 200zł więc po ciul spinasz.

Autor tematu poszukuje słuchawek z wbudowanym mikrofonem, nie dał sprecyzowanych założeń jakie mają spełniać. Poza tym masz komuś zaproponować słuchawki, a nie komentować propozycje innych (które są dobre, bo przetestowane osobiście)

Opublikowano

Słuchawki mają być głównie do GO więc mikrofon może być wbudowany jak i odpinany nie robi mi to różnicy. W słuchawkach chodzi mi głównie o komfort czyli czy są miłe dla ucha, w miarę wytrzymały kabel i najważniejsze o dźwięki, mogą być brzydkie ale żeby miały dobry dźwięk. Czyli pokrótce chodzi o słuchawki czysto gamingowe jeśli mogę to tak ująć, ponieważ w tym temacie jestem całkowicie zielony. 

Opublikowano

SS Siberia v2 , czytam co chwile dużo negatywnych opini na ich temat i sądze że to pisza ludzie ktorzy nie maja tych sluchawek . 

Sluchawki do cs'a miodzio pykam na nich i daja rade :) 

Opublikowano

Syf ? Kupiłem 4 lata temu Creative Tactic 3D Sigma - I są jednymi z najlepszych słuchawek(mikrofon,software,dźwięk w CS:GO - wszystko miodzio), po hugo się wypowiadasz jak gówno wiesz. Może znajdziesz słuchawki tak samo dobre w mniejszej cenie, ale półka cenowa jest do 200zł więc po ciul spinasz.

Autor tematu poszukuje słuchawek z wbudowanym mikrofonem, nie dał sprecyzowanych założeń jakie mają spełniać. Poza tym masz komuś zaproponować słuchawki, a nie komentować propozycje innych (które są dobre, bo przetestowane osobiście)

Po co tak pierdolisz ? XDD

Są jednymi z najlepszych... beznadziejnych headsetów.

Superlux HD660/HD330/HD668B/HD669/HD681/HD681 Evo/HD681B/Takstar HD2000/Takstar Hi2050/Takstar TS671/Shure SRH240A/Maxell Retro DJ rozwalają ten plastik jak chcą.

Jak to miało być prowo, to nieźle wyszło xDDD

Opublikowano

SS Siberia v2 , czytam co chwile dużo negatywnych opini na ich temat i sądze że to pisza ludzie ktorzy nie maja tych sluchawek . 

Sluchawki do cs'a miodzio pykam na nich i daja rade :)

Czyli to masz Siberia v2, ja mam Tactic 3D Sigma - i obydwoje z czystym sercem Ci je polecamy, kolega wyżej wypisuje pełno modeli których pewnie nie miał nawet założonych. Oczywiście nie mówię że modele które podał kolega są złe, bo są dobre.

Po co podajesz mu 1000 modeli, jak wystarczy jeden najlepszy ?

Słuchaj musisz wybrać sam, każdy Ci powie Co innego - dla mnie Superluxy są nie wygodne.

Opublikowano

zarówno siberia jak i te tactic to są gówna i nie ma co się zastanawiać, każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o audio powie to samo, do 200zł z mikrofonem będzie ciężko, najlepiej jakieś superluxy w tej cenie, z mikrofonem masz za 215 superlux hmc631

btw

SteelSeries Siberia V2 Black

Creative SB Tactic3D Sigma

po co polecasz te zabawki? jeszcze raz powtórzę, abyś opuścił dział audio.

Pasjonat
Opublikowano

Hm..

nie chce otwierać kolejnego tematu, ale czy opłaca się kupić HyperX Cloud do CS'a lub QPAD QH-90?

Opublikowano

Hm..

nie chce otwierać kolejnego tematu, ale czy opłaca się kupić HyperX Cloud do CS'a lub QPAD QH-90?

Oby dwa modele to jest dokładnie to samo.

Bardzo dobre słuchawki, więc wybierasz tylko wygląd, także polecam HyperX Cloud(polecam dla cs:go)

Opublikowano
dla mnie Superluxy są nie wygodne

To wystarczy wymienić pady lub wykonać skarpetkowy mod, który komfort trochę poprawi.

Po co podajesz mu 1000 modeli, jak wystarczy jeden najlepszy ?

Nawet w tym budżecie ciężko co coś "najlepszego". Nie każdy lubi jedno brzmienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...