Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook w LOLu

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Intrygująca opcja, aczkolwiek kontrowersyjna w swojej prostocie. Będzie na pewne multum błędów, a i bugi również się znajdą na wykorzystanie informacji o danej osobie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Intrygująca opcja, aczkolwiek kontrowersyjna w swojej prostocie. Będzie na pewne multum błędów, a i bugi również się znajdą na wykorzystanie informacji o danej osobie. 

Wątpię, bo ta będzie działać "za plecami". Całe szczęscie, że nie robią logowania przez Facebooka bo to by było rzeczywiśćie niebezpieczne.

Jednakowoż denerwuje mnie już ta integracja wszystkiego z Facebookiem... niedługo żeby zrobić zakupy w sklepie będę musiał mieć Facebooka...

Opublikowano

Wątpię, bo ta będzie działać "za plecami". Całe szczęscie, że nie robią logowania przez Facebooka bo to by było rzeczywiśćie niebezpieczne.

Jednakowoż denerwuje mnie już ta integracja wszystkiego z Facebookiem... niedługo żeby zrobić zakupy w sklepie będę musiał mieć Facebooka...

czo to za głupie porównanie? nikt ci nie każe dodawać łączyć lola z fb

­

Opublikowano

czo to za głupie porównanie? nikt ci nie karze dodawać łączyć lola z fb

Póki co. Porównanie jak najbardziej słuszne.

Opublikowano

nigdzie nie jesteś zmuszony podawać swojego facebooka

Powiedziałem - póki co. Od integracji się zaczyna. Logowania przez Facebook na dużych serwisach to już standard.

Opublikowano

gdzie np bo nie wiem

Na większości for, portali etc. jest możliwość zalogowania się poprzez facebooka, dobrym przykładem jest właśnie MPCforum.

Opublikowano

Zgodzę się z Tobą ;) Może dojdzie do tego, że w sklepach trzeba będzie podać swoje dane personalne, aby dokonać zakupu i potem prześlą Nam zakupy na podany adres. Ja osobiście nie skorzystam z tej opcji, to jest raczej taki bajer dla "lajków" w Lolu ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Integracja klienta League of Legends z Facebookiem zostanie wprowadzone w patchu 5.8, testy rozpoczną się od Tureckich serwerów

PL: http://polscygracze.pl/facebook-w-league-of-legends-nowa-opcja-w-kliencie-gry/

EN: http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/find-your-irl-friends-league

Nie wiem czy ty robisz tą stronę, czy tylko promujesz ale krok na + szata graficzna jak i ułożenie elementów jest o wiele bardziej czytelne teraz, propsy  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...