Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Ball SUPER - NOWA SERIA

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to prawda. Buki nagral o tym film i na szobunacie i ławicy axerfisha (grupy fb) tez o tym wspominali. 

Mnie to nie cieszy, też nie smuci. Jestem do tego neutralny. Nie lubie dragonballa, aczkolwiek nie ogladalem ;) Nie moje gatunki, slaba kreska. ale fajnie, ze fani dostaną sequel

XrgAYyk.png

Opublikowano

Tak to prawda. Buki nagral o tym film i na szobunacie i ławicy axerfisha (grupy fb) tez o tym wspominali. 

Mnie to nie cieszy, też nie smuci. Jestem do tego neutralny. Nie lubie dragonballa, aczkolwiek nie ogladalem ;) Nie moje gatunki, slaba kreska. ale fajnie, ze fani dostaną sequel

Nie lubię jak ktoś ocenia po kresce, ale dzięki za info. Kurde to w tym roku! :D

A Bukiego już nie oglądam, cep mi spojlera walnął. :(

Opublikowano

Nie lubię jak ktoś ocenia po kresce, ale dzięki za info. Kurde to w tym roku! :D

A Bukiego już nie oglądam, cep mi spojlera walnął. :(

No cóż, kreska jednak jest czymś na co patrzysz przy oglądaniu anime. Styl graficzny dragon ball nie przypadł mi do gustu. 

Jakiego buki Ci walnął spoilera?

Co do bukiego to ja go nie lubie jedynie z powodów następujących:

agresja, nienawiść, nietolerancja, tendencja do robienia flamewar.

ale jesli chodzi o jego filmy to często są treściwe, rzetelne i zrobione w miare profesjonalnie ;)

XrgAYyk.png

Opublikowano

No cóż, kreska jednak jest czymś na co patrzysz przy oglądaniu anime. Styl graficzny dragon ball nie przypadł mi do gustu. 

Jakiego buki Ci walnął spoilera?

Co do bukiego to ja go nie lubie jedynie z powodów następujących:

agresja, nienawiść, nietolerancja, tendencja do robienia flamewar.

ale jesli chodzi o jego filmy to często są treściwe, rzetelne i zrobione w miare profesjonalnie ;)

Powody, które wymieniłeś są jak najbardziej trafne. 

Spojler OP: 

Gear 4 wkrótce

Filmy ma spoko, ale niestety zachowuje się jak cep i nie da się go oglądać z tego powodu. 

Opublikowano

Powody, które wymieniłeś są jak najbardziej trafne. 

Spojler OP: 

Gear 4 wkrótce

Filmy ma spoko, ale niestety zachowuje się jak cep i nie da się go oglądać z tego powodu. 

Z tym gearem 4 to nie byl to spoiler. W tytule o tym nie bylo, a jak wchodzisz na film, w ktorym omawia najnowsze chaptery z one piece to powinienes liczyc sie z tym, ze będą spoilery :P

XrgAYyk.png

Opublikowano

3087015-4408324517-29534.png

CDGDZZfVAAI6_K4.jpg

Mamy już czerwone i niebieskie włosy.

Ciekawe co oryginalnego zaserwują nam tym razem.

SSJ2 z niebieskimi włosami, a może fioletowymi lub różowymi ? xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

DB jest nawet okej, chociaż nie jestem mega fanem ( pamiętam jak zbierałem szachy z Dragon Ball'a co dawali do gazet. Oglądałem w wieku 6 lat xD ) na swoim koncie mam jedynie Dragon Ball Kai + trochę z Dragon Ball Z ( w momencie w którym się kończy Kai zacząłem Z'eta żeby dokończyć ) Jestem neutralny. Do kreski Dragon Balla się przyzwyczaiłem + nie patrzę aż tak na nią.  Może być :D ..... bardziej mnie fabuła denerwuję.

Goku jako Bóg VS Lord Beerus - niezła walka

Niebieskie nawet? Czego autor jeszcze nie wymyśli? Od dawna nie wiele im sił trzeba, żeby całą planetę rozwalić :P

Opublikowano

Tak jest to czysta prawda już zaczynam się przygotowywać nad pyknięciem w tą grę lecz jeszcze nie wystartowała, ale Buki mówił o tym na YouTube więc popatrz może on coś więcej wie. Myślę, że pomogłem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...