Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Lets Play World of Metin2

TheHikariYami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem Hikari. Wielu z Was może mnie kojarzyć z mojego poprzedniego kanału (TheHikariYami) na którym nagrywałem serie Let's Play z serwera DiamondMT2 i Balmora aż do momentu w którym otworzyłem swój własny prywatny serwer i kanał zaczął powoli podupadać. Na youtube powróciłem w kwietniu tego roku na nowym kanale, pragnę zdobyć od nowa zaufanie i sympatię widzów przez prowadzenie swoich odcinków w starym stylu. Aktualnie nagrywam z serwera WoM2 (międzynarodowy) z którego nie zamierzam ruszać się przez długi czas. Poniżej znajduje się lista wszystkich do tej pory wypuszczonych odcinków :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak będziesz znowu próbował otworzyć serwer czy też nagle znajdziesz super serwer który ledwo co założył fanpage a ty już wiesz że on będzie z*******y i będziesz grał i nagrywał to przypomnę Ci o tym budowaniu zaufania.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jak będziesz znowu próbował otworzyć serwer czy też nagle znajdziesz super serwer który ledwo co założył fanpage a ty już wiesz że on będzie z*******y i będziesz grał i nagrywał to przypomnę Ci o tym budowaniu zaufania.

Nie będę robił już serwerów, możesz sobie zrobić screenshot tego posta :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...