Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy AIM, Oracle lub Evade może lagować dla innych grę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej, wbijam sobie IP na Weście i co grę podglądam w historię co gracze piszą na czacie.

Niestety widzę jak ludzie piszą co grę, że mają laga, i tak jest cały czas.

Najczęściej dzieje się to z początku gry.

Nie wiem, czy to jest związane z tym, że West jest hiper zlagowany (mi się to nie zdarza), czy to wina jakiegoś ze skryptów, albo samego L#. Prosiłbym o odpowiedź, nie chciałbym dostać 3-ci raz bana xD, albo czy ludzie próbują zamaskować to, że są noobami i nie potrafią grać, dlatego piszą, że mają laga :P.

Pozdrawiam

K2yjCFw.png

Opublikowano

Tak jak wyżej, wbijam sobie IP na Weście i co grę podglądam w historię co gracze piszą na czacie.

Niestety widzę jak ludzie piszą co grę, że mają laga, i tak jest cały czas.

Najczęściej dzieje się to z początku gry.

Nie wiem, czy to jest związane z tym, że West jest hiper zlagowany (mi się to nie zdarza), czy to wina jakiegoś ze skryptów, albo samego L#. Prosiłbym o odpowiedź, nie chciałbym dostać 3-ci raz bana xD, albo czy ludzie próbują zamaskować to, że są noobami i nie potrafią grać, dlatego piszą, że mają laga :P.

Pozdrawiam

Raczej jest to mało prawdopodobne, chyba że lag exploit który był dostępny jakiś czas temu :) Tak btw. da się w taką historię zaglądnąć?

Opublikowano

Po prostu, bot opdala mi się w tle, widzę kiedy on to robi i mogę sobie podglądać grę na żywo :P. Tak jak grałbyś normalnie, jednak robi to za Ciebie bot, jak zobaczę jakieś podejrzenia, że jestem botem, to w celu uniknięcia tego piszę, że to gra siostra albo jestem newbie (nie pamiętam polskiego odpowiednika, coś w stylu świeżak, żóltodzióB). Robię to, aby nie dopuścić do masowych reportów na mnie :D.

K2yjCFw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...