Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rodzaje banów za cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo Szkodliwy (Overwatch)

6ISlYKi.png

Blokada przyznawana za oszustwa w trakcie gry (oszustwo zostało wykryte przez 3/4 bedących na overwatchu.

Czas: Na zawsze

_____________________________________________________________________________________________________________

Untrusted Ban / Brak pewności co do oszustwa

UuzTxXA.png

Otrzymanie tej blokady wiąże się z tym, że Valve wykryło w pewnym stopniu oszustwo, ale sprawa musi zostać głębiej rozpatrzona.

Czas: Nie określony / Blokada musi się zmienić w vac bana.

_____________________________________________________________________________________________________________

Lekko Szkodliwy (Overwatch)

a1IpGn0.jpg

Tą blokadę można dostać za przeszkadzanie podczas gry m.in blokowanie wejść do budynków, świadome zadawanie obrażeń swoim, przeszkadanie granatami itp.

Czas: Od 28 dni do 42 dni.

VAC Ban

LETXdbt.png

Jest to główny anty cheat Valve. Przyznawana za oszustwa w trakcie gry. Nie ma możliwości ściągnięcia jej.

Czas: Na Zawsze

________________________________________________________________________________________________________________________

Wybaczcie za jakość obrazków ewentualnie za wielkość, nie mogłem znaleźć innych.

Opublikowano

Niezły plagiat kolego, gdybyś to jeszcze trochę pozmieniał i dodał coś od siebie.. Ale Ty nawet skopiowałeś obrazki ;-;

#E. Może troszkę pozmieniałeś, ale w niewielkim stopniu. Niektóre zdania wciąż są identyczne

#E2 Dobra nvm

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Niezły plagiat kolego, gdybyś to jeszcze trochę pozmieniał i dodał coś od siebie.. Ale Ty nawet skopiowałeś obrazki ;-;

Człowieku, te obrazki z neta i np moje się niczym nie różnią, więc jaka kopia obrazków.

A co do plagiatu jak tak ci zależy to mogę źródło dodać, a także dodałem od siebie lekko szkodliwy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...