Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz opinie o Likanie

ziomalmetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Widywałem ciekawe popisy i duże DMG u Likanów, możecie to potwierdzić z własnych obserwacji z gry tą postacią? Warto jest zrobić taką postać pod pvp / wojny? Jak wam się podoba ta klasa?  Wypowiedzcie się :D

Opublikowano

Gralem na tescie pl-a i szczerze mowiac ta postac z metina zrobila wieksze dno niz juz w jakie popadlo... Nie polecam jej.

Opublikowano

Próbowałam nią grać - naprawdę próbowałam. Myślę, że do niej trzeba mieć dużo cierpliwości, której ja nie mam.
Ogólnie to fajnie, że wprowadzili nową postać, tylko szkoda, że taką nijaką.

Opublikowano

C*****o wygląda.. nie miałem przyjemności nim grać ale ostatnio oglądałem film Wallandera, obejrzyj też. ;)­

Opublikowano

No właśnie jej wygląd  mnie aż boli i razi, ale jeśli rzeczywiście ma takiego kopa to może warto się poświecić. Ale nikt tego nie potwierdził, to może mi się zdaje :)

Opublikowano

niestety , ale troche zepsuł gre. Teraz każdy musi zmieniać eq , ale to nie takie ważne.Postać nie pasuje do gry i jest niedopracowana. Śmieszne jest faworyzowanie w postaci początkowej wyspy , nie ma kobiecej postaci i tylko 1 rodzaj skilli...

Opublikowano

Po kilkodniowym graniu tą postacią stwierdzam, że jest top1 na metiny. 

Jeżeli chodzi o pvp nie ma sobie równych, ale... Jest jedno ale, musi siadać kombo, a jak wiadomo ta postać często nie trafia w cel. I to jest jej wada.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Postać sama w sobie fajna, lecz dziwi mnie to, że likan w swojej broni na 1lvl ma maksymalnie obrazenia ~40 (+0) a wojownik czy sura z mieczem ~30... W dodatku postać ta teoretycznie ma same buffy zamiast skilli :D

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Pasjonat
Opublikowano

Ogółem to dziwaczna postać, niby dobrze można nim metiny niszczyć, a z expieniem już robi się problem. Moim zdaniem, przynajmniej na pl'u nie ma co próbować nim grać, a czekać na serwer prywatny, który nim się dobrze zajmie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

na prywatnych serwerach owszem można szybko i dobrze tą postać zrobić ale na pl'u wymaga to duuuzo czasu bo szczerze mowiac expic likanem na plu nie jest to fajna sprawa :p

Opublikowano

Klasa bardzo fajna (przynajmniej patrząc na dmg skilli na m1, bo więcej nie grałam xD) z full intem ten skill co ma coś z purpurą w nazwie daje więcej ataku niż czarowane/aura na tym samym lvl

No i nadal się buguje jeden skill u niego, że po jego użyciu wizualnie wydaje się jakby postać wywalało gdzieś na drugi koniec mapy xD

Trochę lipa z tymi jego brońmi, że mają dmg prawie jak sztylety. Do gry może i słabo pasuje, ale to samo mogę powiedzieć o tych wszystkich mapach na 90 lvl itp. Kto będzie chciał to zagra.

who cares?

Opublikowano

Co z tego, że postać jest dobra skoro tak czy inaczej nie pasuje do klimatu gry ? Nie wiem co twórcy sobie myśleli jak wprowadzali "to coś" na serwery, popełnili duży błąd a to ostatnio zdarza im się coraz częściej.

Opublikowano

­Jak dla mnie, nie pasuje to do metina jako postać, którą można grać. Rozumiem, mob ale nie postać do grania...

Opublikowano

Mi sie podoba mimo ze nie przyjela sie za dobrze. Kazda nowosc ozywia gre :) Dodatkowo na serverach 4fun super sie nia bierze pvp+-

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Wprowadzili dla hajsu.Za mało im.Tak jak cale zycie bylo im za malo wszystkie te nowosci is szarfy its sa dla hajsu.I mysla,ze w koncu starzy gracze wroca.Ps powinni zrobic 1 serwer i na pewno wiecej oso by bylo i lepiej sie gralo.A nie te 5 czy 6 i za jakis czas hajs im sie skonczy i nowy powstanie.Gdyby ludzie nie pakowali hajsu w is to by metin upadl i wtedy administracja by dbala o ludzi a nie o wlasny hajs.Tyle lat ma metin i dziwie sie,ze nie upadl.Ale i tak mniej osob niz kiedys.A stare czasy juz nie wroca i tyle ludzi expilo w m2 orki,a teraz? Kontami pp 105 expia i tyle

/niereg. sygna

Opublikowano

Ta postać jest bardzo dobra ponieważ mało kto ma na nią abs i ma dobre skile , ale to na większym poziomie ;) 

Miałem ostatnio wojne gildii nas było 8 lub 9 nie pamiętam ( każdy + 80 lvl ) 

Na 3 likany 81 , 87 , 94 i przegraliśmy 10 : 100 :D 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Niby pomysł fajny ale za późno o kilka lat za późno.

Osobiście mi się nie podoba jakoś tak nie w klimat metina.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Postać moim zdaniem jest zbyt mocna na youtube są już filmiki jak Lycany biją po 18k smoka lub jak biją po 140-150k z skilli no ale oczywiście trzeba zauważyć że są to postacie bez biologa na 80-90 oraz 92 i 94. ;)

Moim zdaniem postać jest mocno przesadzona i przez to zaburza balans postaci w metin2 który i tak był strasznie słaby. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...