Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motorower do około 1500 zł.

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wyboru. Toros El Diablo lekko podtuningowany za 7 stów od kumpla. Na gpsie sprawdzał podobno 80km/h poleci. Średnio podobają mi się skutery dlatego rozważam też nad motorowerami (romety zetki 50, ws 50, barton fighery). Co myślicie nad używaną zetką 50 za 1800zł albo używaną ws 50 za 1500zł? Opłacają się te motorowery? Jakie macie o nich zdanie? Lepiej wziąć tego Torosa czy jakis motorower w tym przedziale cenowym?

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Ogólnie polecam Zetke, ja zmieniłem zębatki leciała mi 70 km/h. Sprzedałem niedawno za 2500 zł. Nigdy mnie nie zawiodła :D, nie ma żadnych problemów z paleniem, ogólnie polecam : ). 

65135238787935115850.gif

Opublikowano

lepiej weź od kumpla o ile jest sprawny, bo nie sprzeda Ci kitu. Za takie pieniądze na 90% trafisz szmelc. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jeśli bez awarii to bierz, jedno z lepszych, a jeśli Ci kumpel nie da grata to jestes na +.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...