Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashowanie się ts3 na jednym serwerze.

Cookie™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam mały problem a mianowicie wszystkie serwery Ts3 działają mi prawidłowo tylko na jednym mam crash ts3 , siedzi na nim po 200-300 osób dziennie oraz inni ludzie z mojej ekipy a mi jednemu crashuje program Ts3 wiecie oco może chodzić ?

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Polecam usunięcie TSa, wyczyszczenie kompa, rejestru. Instalacja TSa. Prawym na ikonke, uruchom jako administrator. 

Ewentualnie podaj logi :D

Opublikowano

Ewentualnie jeżeli to co napisali koledzy u góry nie pomoże to spróbuj sformatować system lub zainstalować jego inna wersję. sam miałem przypadek gdy nie mogłem wejść na ts. Po tej operacji wszystko działało poprawnie. :)

Opublikowano

Ewentualnie jeżeli to co napisali koledzy u góry nie pomoże to spróbuj sformatować system lub zainstalować jego inna wersję. sam miałem przypadek gdy nie mogłem wejść na ts. Po tej operacji wszystko działało poprawnie. :)

Tak bardzo pomocny format format format. Bo tak trudno ruszyć łbem i choć trochę się wysilić. Dobrze i można poradzić usunąć katalog system32. Piece of cake.. I skoro kolega nie wypowiedział się od 28 kwietnia to raczej problem jest rozwiązany i dalsze drążenie tematu jest bezsensowne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...