Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja teoria na temat banów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzę na temat banów za trainera w fifie 15?

Moim zdaniem bana wyłapać, jest po prostu ciężko.

Teraz bardzo mało osób zgłasza cheaterów.

A jaki jest tego dowód?

Poniżej ss zespołu. Jeszcze w listopadzie tamtego roku grałem z nim, miał identyczny skład.

Teraz z nim zagrałem, dalej traineruje, składu nie zmieniał. Ma 16 miejsce w światowym rankingu zarobku coinsów z meczy.

461021430225507969800.png

Podejrzewam, że niejeden go zgłosił, lecz EA to ma chyba głęboko, jak serwery i duuużo innych rzeczy.

Podsumowując. Dostać bana za trainera to jak dokonać niemożliwego.

Oczywiście gdy trainerujemy i mam bilans już np. 466-6-2 i zgłosimy coś do EA, że mamy jakiś problem z np. listą transferową to sami otwieramy wrota piekieł.

Mam nadzieję, że ktoś to przeczyta i wywnioskuje.

Dzięki :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Wniosek ? EA ma graczy gdzieś. Prościej się nie da. Ta firma powoli upada na co dowodem jest kasowanie gier (fifa, NFS itd). Próbują się ratować, aby zbić jak najwięcej kasy, ale to im się ukróci.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

To co robi EA to jest po prostu śmiech na sali.. Gdyby mieli troszeczkę oleju w głowie to wydali by parę baniek na porządne zabezpieczenia a nie takie co informatyk po pierwszej szkole studiów rozjedzie..  Co do tych rankingów to już jest inna komedia..

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

serio macie problemy z serwerami? gram w tą grę od dwóch tygodnii, mój brat raczył w nią też pogrywać i nie mieliśmy nigdy problemów, biadolenie wasze, wymówka po ragequit

hiFG4ZA.png

Opublikowano

serio macie problemy z serwerami? gram w tą grę od dwóch tygodnii, mój brat raczył w nią też pogrywać i nie mieliśmy nigdy problemów, biadolenie wasze, wymówka po ragequit

Gdybyś grał od początku to byś zobaczył się dzieje .. EA tylko na nas zarabia a nie daje żadnej satysfakcji z gry.

­

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli np. jak w teori mówi się, że najlepiej i najpewniej się bana nie wyłapie jak się zagra tylko 6 sezonów dziennie to brednie? Można grać do upadłego? Co o tym sądzicie? Próbował ktoś grać więcej?

Opublikowano

Te wszystkie teorie to mozna miedzy bajki wlozyc. ;) Jakby banowali to na forum (i innych forach o podobnej tematyce) co jakis czas pojawialyby sie tematy typu "Czy dostalem bana?" itp. W tym roku to chyba wiecej osob dostalo bana za sprzedawanie coinsow niz za trainerowanie.

Opublikowano

EA Banuje tylko Coinssellerów ponieważ wg. Nich to Oni psują grę. Ale na PC w 1 lidze to meczu nie idzie zagrać bo tyle tych trainerów -.-...

Ale na PC to jest chyba jedyny sposób zarobku ;____;

Opublikowano

Ale na PC to jest chyba jedyny sposób zarobku ;____;

W jakim sensie jedyny? Przecież spokojnie można pobawić się w tradowanie. Chociażby Piszczek, na którym mi się świetnie zarabia, nie raz ktoś wystawia go mega tanio, a ja sprzedaje o wiele drożej.

graphic.png

Opublikowano

Jakies chore teorie spiskowe. Czyzby zespol @"Ravoner"a do spraw nienaturalnych wreszcie zaczal dzialnosc. Firma to szajs, dlatego juz w ta gre nie gram.

TuByłaSygnatura.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zbanowali mi w końcu wszystkie 3 konta, ten screen  to z mojego jest ,mały ten świat :D

Jak ktoś używa trainera to nie radzę używać tego nowego autentykatora google, wątpię że to przypadek że zaraz po jego wprowadzeniu dostaję bana na każdym .

Ban nie był też po ip bo do 14 inne konto bez autentykatora działa a tam gdzie jest 14,15 razem oba futy zbanowane, sezony online zostawili tylko fut usunięty.

No nic kupujem nowe konta i jedziemy z tym koksem :P. Prawie dobiłem do 2000 tyś trofeów kurde bele :P

Aha, po screenie na tym forum zniknął mi z tego konta 1 milion, chińczyki muszą mieć lukę o której ea nawet nie wie.

Opublikowano

Mnie tak samo jak kolega wyżej, zbanowali konto a trainerowałem z 2tyg :D ach to EAids :D

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Mam do Was pytanie, do trainerowców.

Czy trafiliście na gościa o nicku seba21303, 21304 itp. Kilka razy na Niego trafiłem, trainerowiec na multikontach.

2lacvol.png

30sh5vl.png

Opublikowano

I co w zwiazku z tym, ze kilka razy na niego trafiles? To jakas kara jest jak sobie kupi 20 kont z fifa i traineruje na kazdym + resetuje klub aby te konta dluzej wytrzymaly?

Opublikowano

Ja traineruje na raz z 2 w tym samym czasie, dwa kompy i tyle, jak gościu ma lapki z dx 11 to jeszcze łatwiej. Wątpię co prawda że z 10 bo to się już mało opłaca, nie ma tylu nabywców na coinsy :).

Opublikowano

Ja traineruje na raz z 2 w tym samym czasie, dwa kompy i tyle, jak gościu ma lapki z dx 11 to jeszcze łatwiej. Wątpię co prawda że z 10 bo to się już mało opłaca, nie ma tylu nabywców na coinsy :).

Z 10, trafiałem na Seba21303 - Seba21313

To już tam takiego znaczenia nie ma, ale nawet jakby miał te 10 laptopów to nie jest to możliwe, że sam na raz napie*dala 10 trainerów.

Opublikowano

Ja akurat naliczylem 7 tych kont, reszta pewnie zbanowana lub sebix pominal kilka cyferek.

Nawet jak ma autotrainera to co z tego? Chcesz download link do niego? xDD Zapomnij. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...