Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MAP

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Szukam specyficznych map do MC

Szukam ogólnie map które same się wygenerowały nie chcę budowli, więc tak szukam czegoś takiego:

• Wyspy - mapa z wyspami, może być seed i koordy obojętnie, wyspy mają być na dungeony więc fajnie jakby były tam jaskinie
  • Jaskinie - duże jaskinie z wieloma korytarzami, drogami fajnie jakby były duże masywne
  • Dziura - coś jak po uderzeniu meteorytu, takie koryto wulkanu, może być odblokowany z góry
  • Kanion - coś jak powyżej lecz ma być to kanion z dużą drogą i wysokimi górami.

Mapy najlepiej wygenerowane automatycznie ale nie pogardzę też zbudowanymi.

Jeżeli masz mapę podaj także SS abym nie musiał pobierać na darmo :D

Za każdą mapę którą wykorzystam daję oczywiście Like oraz może być notka że mapa dostarczona przez użytkownika XXXX

TEMAT

Opublikowano

Taką mapę można chyba stworzyć tylko za pomocą specjalnie skonfigurowanego generatora (np. Terranin Control). Nie wydaje mi się żeby ktoś tworzył takie mapy, chyba że na zamówienie, ale to już inna sprawa.

yP8u02L.png
Opublikowano

Nie musi to być dokładnie taka mapa jak opisałem :p może być jakaś jaskinia albo kilka obok i sobie połączę :p

Zależy mi bardzo na tej wyspie bo nie mogę znaleźć dobrej a szukałem już na MCMap itp ale tam są same wybudowane a ja chcę naturalnie wygenerowaną :p

TEMAT

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o coś głębszego aby nie dało się wejść po ścianach na szczyt aby gracze musieli przejść całą drogę aby pokonać Bossa

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...