Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim teraz serwerze opłaca sie grać

danio1954

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Na jakim serwie opłaca sie grać ??

Global na pewno odpada.

Ten World of metin2 albo metn2.sg są dobre ale jak się angielskiego nie zna to już coś innego (bardziej chodzi o misje że nie ma po polsku)

To co proponujecie ??

Opublikowano

Od siebie polecam Thoria.eu

Jesli Ci nie pasuje to poszukaj sam.

http://www.mpcforum.pl/forum/195-metin2-publikacje-serwer%C3%B3w/

nie wiem czy mozna dawac takie linki na mpc , jesli tak to serdecznie przepraszam :D

http://metin2list.pl/

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Też mam dylemat co do WOM2. Mi akurat nie przeszkadza fakt, że po angielsku ale to, że podobno ciężko się wybić, a ja nie po to szukam priva z masą ludzi (prosze nie wyskakujcie mi teraz z Invoria, Temida i Virtual gdy zacząlem o ilości graczy) żeby tak jak na plu wydawać prawdziwy hajs i robić masę dropków na metki do m2, bo to już jest tak nudne. Wiem że jest specjalny temat od szukania serwera (dlatego wyprzedzam tym kidmodów, którzy chcą zabłysnąć i mnie tam skierować) ale czy poza WOM2, metin.sg, shiro2 jest jakiś zagraniczny (bo Polskie znam już) prywatny serwer na którym gra masa ludzi (mówiąc masa mam na myśli 2k+)? 

Pasjonat
Opublikowano

Invoria, Thoria, imetin, pandora, dreikon, negros, samos. Różne i różniaste.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

ravia

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Na temidzie nie graj, według mnie syf. Vesteris także już chwilę temu odszedł na 2 plan.

Invoria dużo graczy odpadło, ale jest jeszcze jakies 500-1000.

Opublikowano

Też mam dylemat co do WOM2. Mi akurat nie przeszkadza fakt, że po angielsku ale to, że podobno ciężko się wybić, a ja nie po to szukam priva z masą ludzi (prosze nie wyskakujcie mi teraz z Invoria, Temida i Virtual gdy zacząlem o ilości graczy) żeby tak jak na plu wydawać prawdziwy hajs i robić masę dropków na metki do m2, bo to już jest tak nudne. Wiem że jest specjalny temat od szukania serwera (dlatego wyprzedzam tym kidmodów, którzy chcą zabłysnąć i mnie tam skierować) ale czy poza WOM2, metin.sg, shiro2 jest jakiś zagraniczny (bo Polskie znam już) prywatny serwer na którym gra masa ludzi (mówiąc masa mam na myśli 2k+)? 

HammerMT2

*Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...