Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy facebook

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Niektórzy operatorzy sieci na kartę oferują "darmowego facebooka", bez żadnych opłat. Mogli byście mi napisać na jakieś to zasadzie dokładnie działa, i wymienić najlepsze oferty?

Opublikowano

Aha, jeżeli mam ograniczony czas na wykorzystanie tego transferu, to po tym czasie jak nie dokupię, to facebooka nie będzie ?

Przeważnie wykupuje się internet na miesiąc, a po tym miesiącu zabierają dostęp do internetu.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Wykupujesz na miesiąc ale jak zjesz swój transfer to prędkość spada drastycznie aż do końca miesiąca lub jak wykupisz kolejny pakiet ale inny bo nie można aktywować drugi raz tego samego w jednym miesiącu.

Niby według operatora po wykorzystaniu transferu nadal możesz surfować ale ta prędkość jest tak żenująca, że zapchane publiczne hotspoty są szybsze. Strony praktycznie się nie wczytują. Piszę pod pryzmatem posiadania telefonu w sieci Play.

Wykupuję taki pakiet, że mi nie zjada transferu w zasięgu LTE i to bardziej opłacalne zapłacić chyba 20zł i nic nie tracić. Zwłaszcza, że LTE mam wszędzie w mieście prócz w szkole :v

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Hej. Niektórzy operatorzy sieci na kartę oferują "darmowego facebooka", bez żadnych opłat. Mogli byście mi napisać na jakieś to zasadzie dokładnie działa, i wymienić najlepsze oferty?

nie wiem co za bzdety ci pisza, ale gdy mas zdarmowego facebooka to mozesz wchodzic na facebooka za darmo nawet jak nie masz wykupionego pakietu internetowego, przynajmniej u mnie tak jest lol

­

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem tak, że jak włożysz kartę od razu możesz wejść na Facebooka i ma się go za darmo ? :), według mnie to tak działa i nie trzeba kupować neta.

Opublikowano

Przeważnie wykupuje się internet na miesiąc, a po tym miesiącu zabierają dostęp do internetu.

w moim przypadku jest to ogromne spowolnienie, tzw "radiówka". Aczkolwiek z FB bardzo innowacyjny pomysł, nie wiadomo ile z tym na + wyjdą operatorzy, ale według mnie oplacalna opcja.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

w moim przypadku jest to ogromne spowolnienie, tzw "radiówka". Aczkolwiek z FB bardzo innowacyjny pomysł, nie wiadomo ile z tym na + wyjdą operatorzy, ale według mnie oplacalna opcja.

tyle na tym wyjda, ze kazdy kto ma darmowego facebooka to ma smartfona, wiec w 99% przypadkow ktos kto ma darmowego facebooka i tak ma transfer

­

Opublikowano

Aha, jeżeli mam ograniczony czas na wykorzystanie tego transferu, to po tym czasie jak nie dokupię, to facebooka nie będzie ?

dopóki nie masz zablokowanego konta możesz korzystać 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Ja w Playu mam tak, że jak wejdę na 0.facebook.com to mogę za darmo przeglądać FB bez obrazków w okrojonej formie, ale jak ktoś ma smartphona to wiadome, że w tle będą lecieć inne dane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...