Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana stylu programowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Skrocie, napisalem program.

Wyslalem znajomemu, on klasie, no i wyszlo jak wyszlo - Moja glupota.

Facet dal WSZYSTKIM, Kolejna date, inaczej pojdzie do komisji i wszystkich obleje do ponownego oddania.

Nie umiem tego jakos napisac INACZEJ....

http://wklej.org/id/1698655/

Zmienialem Variable, troszke porzucalem tam czy gdzie indziej.

Ale nie jestem w stanie tego jakos zmienic, caly czas strasznie podobne do poprzedniego.

Macie jakies pomysly/podpowiedzi/cokolwiek ?

Edited_1.png

Opublikowano

Najlepiej by było gdybyś powiedział co już przerabialiście. Ale kilka rzeczy jest pewnych - podziel kod na metody, sformatuj, zmień niektóre zmienne na finalne składowe (tj. poza metodą, "globalne"), usuń zbędne komentarze (tj. prawie wszystkie), pozmieniaj nazwy zmiennych (stosując się do tego). Uwierz mi, że wtedy kod będzie wyglądał kompletnie inaczej.

708121422388637873334.png

Opublikowano

­

z8elFGb.png

Naumiej sie, zapytaj sie nauczyciela, to on powinien pomoc lol.

Tak jakby zjebalem rowno, z tymi co skopiowali CALOSC i wkleili CALOSC, bez zmieniania NICZEGO.

Wiec tlumaczenie, nic nie da.

Najlepiej by było gdybyś powiedział co już przerabialiście. Ale kilka rzeczy jest pewnych - podziel kod na metody, sformatuj, zmień niektóre zmienne na finalne składowe (tj. poza metodą, "globalne"), usuń zbędne komentarze (tj. prawie wszystkie), pozmieniaj nazwy zmiennych (stosując się do tego). Uwierz mi, że wtedy kod będzie wyglądał kompletnie inaczej.

@1361622928-U485574.pngjaca77

Wiekszosc zrobilem, reszty nie rozumiem na polski ;/

(Studiuje zagranica)

Edited_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...