Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta dźwiękowa

Im Gonna Slap U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. 

Ostatnio napisałem do morele, aby mi złożyli kompa do 5.5k 

Złożyli mi nawet spoko komputer. http://www.morele.net/inventory/info/KIlkj6/(Ram oddzielnie kupie)

Mam pytanie czy potrzebuję karta dźwiękową ? Napisałem aby złożyli pod gaming i nie wiem czy potrzeba karte dzwiekowa czy nie.

Proszę o odpowiedź od kogoś kto się zna na tym.

Nie życzę sobie odpowiedzi typu : Nie-Tak.

Uzasadnij .

Z góry dziena

Opublikowano

Jeśli masz taki budżet to bierz od razu dźwiękówkę. Zawsze lepsza niż integra z MOBO. Tym bardziej, że jak będziesz chciał kupić sobie dobre słuchawki / głośniki to nie będziesz miał problemu z integrą. 

he?

Opublikowano

A jakąś spoko karte dźwiękową polecisz ? Do CSGO i do słuchania muzyki. Oprócz tego do Wieśka 3 i GTA 5. Nie za drogo jak co

Zawsze możesz kupić sobie słuchawki z wbudowaną kartą(tak jak większość pro graczy) Albo zewnętrzną kartę na usb i też będzie git :P 

Opublikowano

Zawsze możesz kupić sobie słuchawki z wbudowaną kartą(tak jak większość pro graczy) Albo zewnętrzną kartę na usb i też będzie git :P

Nie słuchaj go. Większość kart w słuchawkach to gówno za 5 zł a coś porządnego pod USB to 400 zł. 

he?

Opublikowano

Mam słuchawki thermaltake esport white shock. 

Na kompie chwilowym nawet nie wiem czy mam jakas karte dzwiekowa.

Musi być karta. 

Karta na usb. 

http://www.komputronik.pl/product/133395/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/Delock_Sound_Adapter_7_1_Virtual_USB.html

PS. Jeśli chodzi o audio w twoim nowym pc:

• układ audio z wysokiej jakości wzmacniaczem operacyjnym OPA1652, zdolnym wysterować słuchawki o impedancji do 600 Ω, któremu towarzyszy oprogramowanie Sound Blaster Cinema, zawierające wiele programowych filtrów poprawiających brzmienie w grach, filmach i muzyce;
Jeśli chodzi o audio w twoim nowym pc 

Nie słuchaj go. Większość kart w słuchawkach to gówno za 5 zł a coś porządnego pod USB to 400 zł. 

Ta.. Jeśli kupujesz słuchawki pod usb za 100 zł to może być i gównem.. Mam słuchawki za 450 zł z wbudowaną kartą dźwiękową na usb i jestem zadowolony(Mam zintegrowaną kartę dźwiękową w laptopie). 
Ma to być do gry a nie do słuchania muzyki w audiofilskich słuchawkach za 2 tyś..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...