Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CasidieMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno + za nowe mapy na niskie levele, chociaż już widziałem te moby.Jeszcze grotę zamieniłbym na coś innego.Są dodatkowe strony eq i panel?

Opublikowano

Podsumowanie prezentacji idealne, następnym razem zwiększ rozmiar czcionki, bo nie widzimy co jest napisane . Takim wpisem, nie przyciągniesz graczy  xD

Opublikowano

No z prezentacji dużo się nie dowiedziałem, zbroje są moim zdaniem brzydkie a bronie mało ciekawe. Mapa na ZUO normalnie szczyt perfekcji, nie mam pojęcia, ile lat to robiłeś, serio. Zobaczymy co będzie z tym serwerem. To moje zdanie i nie musicie go podzielać. ;)

Opublikowano

Na pewno + za nowe mapy na niskie levele, chociaż już widziałem te moby.Jeszcze grotę zamieniłbym na coś innego.Są dodatkowe strony eq i panel?

Nie i Nie :D

Analfabeta ..

Nie zawitam ze względu na H@ :)

Nawet nie wyobrażasz sb jaką przyjemność mi tym sprawisz :3 Analfabeta? Z oraz S jest blisko siebie, więc Ty bez "muzgowiec" ?

Podsumowanie prezentacji idealne, następnym razem zwiększ rozmiar czcionki, bo nie widzimy co jest napisane . Takim wpisem, nie przyciągniesz graczy  xD

Wiem, wiem ciut z rozmiarem przesadziłem :D

No z prezentacji dużo się nie dowiedziałem, zbroje są moim zdaniem brzydkie a bronie mało ciekawe. Mapa na ZUO normalnie szczyt perfekcji, nie mam pojęcia, ile lat to robiłeś, serio. Zobaczymy co będzie z tym serwerem. To moje zdanie i nie musicie go podzielać. ;)

Nie mogę coś uzupełnić prezentacji ... Cały czas mam ten pasek ładowania i dupa. Mapa zuo szału nie robi :3 i nie ma robić jest to tylko eventowa mapa.

qqqpng_wwrnxqn.png

Opublikowano

Nie mogę coś uzupełnić prezentacji ... Cały czas mam ten pasek ładowania i dupa. Mapa zuo szału nie robi :3 i nie ma robić jest to tylko eventowa mapa.

Proponuje ci ENTER klikać albo wstawić jeszcze raz już gotowe.  :D 

Tak to prawda, że mapa tylko eventowa, ale coś w końcu musi przyciągać ludzi, lecz nie wiem, co to jest. Tak mi się słabo widzi to wszystko, ale zobaczymy. BETA była?

Opublikowano

Prezentacja mnie odstrasza bardziej niż przyciąga, kto grał na tym serwerze kiedy istniał na Hamachi, zauważy, że nic tam praktycznie nowego i ciekawego nie ma.

Nie zagram

Nie POlecam :) Ze wzglęgu na HA :) Nie dość ze mi VPS`a ukradł ...

Lipa i tyle :)

Tutaj mogę potwierdzić, że chłopaki z Casidie wychujali brzydko mówiąc Extey'a, na dodatek zamiast kupić VPS'a pod Metina wykupili pod Ts'a i się później rozkminili jak 100zł poszło piechotą do Ciechocinka. 

Dodatkowo pochwalcie się jak jakąś babcie ojebaliście żeby serwer postawić \ xD

Opublikowano

Nie POlecam :) Ze wzglęgu na HA :) Nie dość ze mi VPS`a ukradł ...

Lipa i tyle :)

Prezentacja mnie odstrasza bardziej niż przyciąga, kto grał na tym serwerze kiedy istniał na Hamachi, zauważy, że nic tam praktycznie nowego i ciekawego nie ma.

Nie zagram

Tutaj mogę potwierdzić, że chłopaki z Casidie wychujali brzydko mówiąc Extey'a, na dodatek zamiast kupić VPS'a pod Metina wykupili pod Ts'a i się później rozkminili jak 100zł poszło piechotą do Ciechocinka. 

Dodatkowo pochwalcie się jak jakąś babcie ojebaliście żeby serwer postawić \ xD

Panowie proszę o dowody + zgłoszenie już poszło za bezpodstawne oskarżanie :) Eexsty śmieszny jesteś, jakieś 2/3 dni temu byłeś u nas na ts i prosiłeś abym Ci pomógł odpalić pliki lastivi hahahahahaha, a potem przyleciałeś bo jednego pliczku config nie potrafiłeś skonfigurować. Smuteczek ;c

Turon widzę mało wiesz o tym VPS, VPS miał być wykupiony pod metina tyle ze on został wykupiony pod metina i pod ts. Słuchaj się dalej Exetiego to zimą w japonkach bedziesz śmigał. 

Oj nie ładnie chłopaki nie ładnie ^^

Opublikowano

Panowie proszę o dowody + zgłoszenie już poszło za bezpodstawne oskarżanie :) Eexsty śmieszny jesteś, jakieś 2/3 dni temu byłeś u nas na ts i prosiłeś abym Ci pomógł odpalić pliki lastivi hahahahahaha, a potem przyleciałeś bo jednego pliczku config nie potrafiłeś skonfigurować. Smuteczek ;c

Turon widzę mało wiesz o tym VPS, VPS miał być wykupiony pod metina tyle ze on został wykupiony pod metina i pod ts. Słuchaj się dalej Exetiego to zimą w japonkach bedziesz śmigał. 

Oj nie ładnie chłopaki nie ładnie ^^

No widzisz "TO nie były pliki lastivi" ;c Oh A jesli cię pytałem to widzisz sam nie wiedziałeś jeśli znajde gdzies ss z vps jak mi go kradłes wstawie :)

Opublikowano

Sami płakaliście, że 100zł poszło się p******** bo nie postawicie na tym VPS'ie serwera, jedynie TS3, więc kto tu mało wie  xD

Banda debili :|

@topic

I co? Już trochę krytyki i serwer w pizdu  :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...