Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Re: Muproxy Na Global Season4

zielak300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko sie domysleć że zostało usunięte bo nie wolno haxować? Jest to złe dla innych i pośrednio w dalszej lub bliższej perspektywie zawsze również dla ciebie. Gry mmo opierają sie na koperacji między graczami i pewnych nieprzekraczalnych zasadach za złamanie których musi być kara. Jeśli nie przyjmujesz tego do wiadomości, jesteś osobą aspołeczną i masz na wszystkich dokoła wyjebane to polecam ci ten program. Autor daje rabaty, spore bonusy niespodzianki i darmowe lekcje co to znaczy być niefajnym.

Ale pamiętaj że jeśli ty masz na wszystkich wyjebane to potem nie płacz ze reszta ma na ciebie.

Opublikowano

zielak temat został usunięty bo napisałeś w złym

już ci napisałem że ten hax jest za 80zł na allegro bo na google go nie znajdziesz, ale podobno jego twórca umarł i nie ma kto uptadowac

Opublikowano

Z tego co wiem to na tym forum nie można rozmawiać o cheatach płatnych btw ta strona nie jest stroną hmm... "prawdziwego" (nie do końca ^^) autora cheata.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Kurwa. To nie jest żadne MuProxy tylko Cheat Master byłego admina TEGO forum Lodiego, lodi sprzedał source jakiemuś 15 latkowi i on teraz nazywa to swoim cheatem który tylko przerabia bo source jest bardzo bogaty.

powinienem wam nawet nie pisać że to ma keylogger bo mnie wkurwiacie już, lodi strasznie zapierdalał nad tym żeby to stworzyć.

2006-2010

Opublikowano

Z tego co wiem to na tym forum nie można rozmawiać o cheatach płatnych btw ta strona nie jest stroną hmm... "prawdziwego" (nie do końca ^^) autora cheata.

racja. close

• Dodaj nową pozycję...