Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] RealLand

RealLand.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, to jest zapowiedz serwera RealLand realne zycie :) Wiem ze wiele takich serwerow bylo ale ja postaram sie go utrzymac razem w administracja. Oco w tym chodzi? To proste tak jak w prawdzimy zyciu bez potworow :) No ale pewnie takie pytanie w waszych głowach ....

Średniowiecze? Nie... Współczysny świat :) Postaramy sie z ekipa RealLandu postarać się o serwer :):D Otwarcie zapowiedziane bedzie w wakacje w lipcu 10 lipca tak 10 lipca :D

Mapa nie bedzie calej polski ani calego swiata narazie bedzie jedno miasto ale bedziemy budowac wiecej bedziemy rozwijac drogi itp samochody tez beda :).... Mozna tez bedzie kupic sobie teren na sklep oczywiscie tak jak w realu... Chleb 2$ . Chyba bedzie fair.

Mapa to bedzie miasta w ktorym mieszkam bo warszawy nie znam :) Czyli podkarpacie w Tarnobrzegu :) Mam nadziejię że może coś nam się uda IP DOstaniecie 10 lipca :) No to co wam jeszcze tu mowić ....

ZAPRASZAM 10 LIPCA NA OTWARCIE REALLAND

Jeżeli masz zamiar pisać komentarze typu 'To już było i inny' to se odpuść mój drogi...

Opublikowano

Ciekawe jak wam to wyjdzie :D

Czekam niecierpliwie na start, a w tym momencie mogę wam życzyć jedynie powodzenia w projekcie :)

sseekj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...