Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTC One X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, 

mój one x mocno się grzeję pod aparatem(procek?) bez względu na to w jaki sposób go używam(przeglądanie stron, giery itp.).
Miałem to o wiele wcześniej, skutkiem było to, że telefon nie chciał się włączyć, nie dało się go naładować. 
Zostały wymienione wadliwe rzeczy i htc śmiga, ale niestety znów się mocno grzeje. Obawiam się, że znów telefon może przestać działać i będę musiał ponieść koszty. 
Ktoś wie co jest tego przyczyną? 

Opublikowano

Tegra 3 :( Na początek pobierz Clean Master Phone Boost z GP wyczyść fona, zamknij aplikacje i powiedz jaką masz temperaturę :/

Opublikowano

Tegra 3 :( Na początek pobierz Clean Master Phone Boost z GP wyczyść fona, zamknij aplikacje i powiedz jaką masz temperaturę :/

Fon jest czyściutki nic nie było jeszcze pobierane. Musiałbym trochę na nim posiedzieć, aby tę temperaturę zmierzyć, ale kilka razy osiągnął taką temp., że nie dało się go trzymać w dłoni. 

Pasjonat
Opublikowano

Clean Master to syf.

Możesz pobawić się kernelem w sensie zarządcą, albo zmień na customa jakiegoś w miarę ok.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Clean Master to syf.

Możesz pobawić się kernelem w sensie zarządcą, albo zmień na customa jakiegoś w miarę ok.

Ale tam nie ma co czyścić, wszystko jest na ustawieniach fabrycznych, normalnie jak dziewica. 

Dziś muliłem na nim 30 min. i się grzał dość mocno. Szukałem czegoś do zmierzenia temp. ale nic nie znalazłem. 

Na moje oko to z 45-55 stopni miał.

Opublikowano

Obczaj np ten program https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easyx.coolermaster

Btw 45 stopni to nie tak dużo.

Tylko że te 45 stopni jest praktycznie od razu bo odpaleniu jakiegoś programu i stopnie cały czas rosną. 

A program obczaję później i dam znać. ;)

Opublikowano

Jak długo już posiadasz ten telefon?? Wymieniałeś już w nim baterie, może wyczyszczenie dało by jakieś efekty mniejszego grzania się telefonu.

sygna.png?i_dim=1366x768&app_id=web-clie

Opublikowano

Jak długo już posiadasz ten telefon?? Wymieniałeś już w nim baterie, może wyczyszczenie dało by jakieś efekty mniejszego grzania się telefonu.

Piszę cały czas, że telefon jest czyściutki. Chyba nie wiesz jak wygląda HTC One X od środka. :/ 

Wszystko jest wbudowane(nie ma klapki...). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...