Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzały jak z wh - overwatch

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, panowie i panie!

Ostatnio nauczyłem się fajnego tricku na Mirage, który robiłem 1 runde, a w drugiej wlazło.

Jestem clear i nic nie mam, nigdy nie używałem wspomagaczy. Jeśli dostanę overwatcha, to mogę

zostać zbanowany?

Podsyłam demko, to nie ref, ani nic z tego nie mam

http://plays.tv/video/553e8d28ba67427729

Program taki znalazłem, więc wykorzystałem go do nagrania.

Pozdrawiam.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Możesz zostać zbanowany. Ale jeżeli na demku widać, że jesteś clear to nikt z powodu jednego skanu nie będzie wybierał, że miałeś wh, więc na bana są baaaardzo małe szanse.

Opublikowano

Dla jednych zwykły wallbang, dla drugich nie.

Teraz nie wiadomo kto te overwatche ogląda. Pewnie jakieś goldy carrowane z silvera.

Jeżeli trafisz na doświadczonych graczy, to bana nie dostaniesz, inne noobki pewnie zaznaczą, że wh.

Zresztą, po jednej takiej akcji nie powinieneś zostać zbanowany.

Po tym killu ktoś pisał na chacie hax itp.?

­

Opublikowano

No raczej nie, na tym filmiku widać, że nie celujesz we wroga przez ścianę bezpośrednio (tj. nie jeździsz mu po głowie itp.). Nie powinieneś trafić do overwatcha po takiej jednej akcji, a tym bardziej nie zostaniesz zbanowany.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nie, nikt nie pisał. Ogólnie mecz był cichy, nikt się nie odzywał. Za wyjątkiem jednej osoby, która odpowiedziała mi na "hello".

Bo ogólnie 1 runde to robiłem - obity       2 runde - weszło (nagrane)      3 runde - nic      4 runde - nic

A potem skończyłem. ;p Ok to dzięki za komentarze dot. tego. Grałem normalnie na tym meczyku, także ;f

To można cls. Myślałem, że po overwatchu jeszcze jakieś sprawdzenie jest, a to od razu ban.

Opublikowano

Gold nova 4. Trochę lamiłem w połowie meczu także. Ale myślałem, że po overwatchu jest jeszcze jakieś sprawdzenie

przez Valve, a to wszystko zależy od ludzi. :O

Opublikowano

Gold nova 4. Trochę lamiłem w połowie meczu także. Ale myślałem, że po overwatchu jest jeszcze jakieś sprawdzenie

przez Valve, a to wszystko zależy od ludzi. :O

To jest chyba ban od społeczności. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...