Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strażnicy Pustyni są dostępni!

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Nowe skiny pustynne do Xeratha, Rammusa oraz Skarnera są dostępne. Nie gram tymi postaciami, więc w sumie zbytnio nie interesuje mnie wygląd tych skórek, aczkolwiek podobają mi się ich efekty.

836241430163497496994.png

A co wy o nich sądzicie? :)

Opublikowano

Skórki bardzo mi się podobają, lecz wygląd umiejętności już nie za bardzo.

Ten żółty mogliby zamienić na niebieski, który w mniejszym lub większym stopniu występuje w skinach.

Opublikowano

Xerath mi się podoba, Skarner też. Rammus mi się wgl nie podoba. Xeratha bym kupił, ale nie wydaję więcej hajsu na tą grę. Ma on super animacje i jest chyba najlepszy z nich wszystkich.

Opublikowano

Przyjemne dla oka animacje skilli.

rito fix xerath R bug

Opublikowano

Do gustu przypadł mi Rammus i Skarnera. Co do Xeratha mogli by dać jakiś niebieskawy, bo wydaję się strasznie jaskrawy.

sl539m2qqa9h89wzg.jpg

Opublikowano

W końcu jakiś normalny skin do Xeratha, gdzie faktycznie widać wizualną różnicę. Wszystkie skórki są bardzo ładne. Xerath - animacja kojarzy mi się z Leoną, Rammus - fajne skrzydełka podczas użycia "Q" + recall, przy Skarnerze raczej ciężko zaszaleć z animacją. Według mnie są przyzwoite :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...