Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zepsuty save GTA V

WolframHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam taki problem, otóż kiedy dzisiaj odpaliłem sobie GTA, gra zacięła mi się na wczytywaniu trybu fabularnego. Po prostu ładowało się to bez końca i bez końca. Jak się później dowiedziałem i sam przekonałem, jest to wina mojego save'a. Kiedy go usuwam, wszystko działa, tak samo gdy pobrałem nowy save z ukończoną na 100% grą, nie działał tylko mój. I pytanie brzmi - czy mogę go jakoś naprawić ? Zależy mi bardzo, by grać właśnie na tym zapisie. Jest to wersja piracka. Wcześniej wszystko działało dobrze. Update najnowszy.

Proszę o pomoc i pozdrawiam !

Opublikowano

Po pierwsze z tego co wiem MPCforum nie popiera piractwa.

Po drugie nie możesz oczekiwać by wersja piracka działała perfekcyjnie jak oryginał. Być może wersja save który masz jest niekompatybilna z grą, czy coś. Albo komputer ci się wyłączył przy zapisywaniu gry, przez co zapis się scrashował. Skoro to pirat to możliwości może być jeszcze więcej.

who cares?

Opublikowano

Forum na którym legalne są cheaty ma nie popierać piractwa ? No nie wiem...

Z tym, że jest to też problem który zdarzał się na oryginalnej wersji tak samo często jak i na piracie.

No ale dobra, chyba już nikt mi nie pomoże ??? Czyli save do wywalenia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...