Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry - Pytanie?

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 20lvl, i od pewnego czasu zdarza się że w przeciwnym teamie są gracze z 30vl, bronzy, silvery. Czym to jest spowodowane? Ze muszę grać z 10lvl większymi ode mnie, nie powinienem grać na swoim poziomie.

Opublikowano

matchmaking na normalach jest naprawdę głupio zrobiony, i niestety wg. riotu musisz tak grać.

czasami widywałem takie przypadki, że 20 levele grały na diamenty (bez premade), także musisz sobie z tym radzić jakoś :(

Opublikowano

To jest porazka na 28 lvl u mnie od 13 do 20 a w przeciwnej trzy goldy 4 i dwie 3 i jak tu grac jak moi feeduja cala gre

dlatego nie gram solo tylko zawsze duo zeby jeszcze carowac sie dalo

Opublikowano

Możliwe, że w twojej drużynie znalazł się premade np. 30 lvl z 10 czy 15. Wtedy poziom jest obniżony do pewnego stopnia tak, że w przeciwnym teamie mogą być zarówno gracze z lig oraz gracze którzy zaczynają swoją przygodę. Ja grając z kolegą normale z konta 10lvl miałem autentyczną sytuację gdzie grałem przeciw diamentowi III. Jeżeli masz 20 lvl i takie sytuacje zdarzają się notorycznie to zakup sobie runy, podszkol się na 1-2 postaciach i po prostu wygrywaj gry :D

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

@TeJkuu gier nie da sie samemu wygrac jak ci nafeduja takiego zeda czy kate to po grze mialem sytuacje gdzie kata po prostu carowalem ale moj team nie robil w to zadnego wkladu i poprzez push przegralismy

Opublikowano

Witam mam 20lvl, i od pewnego czasu zdarza się że w przeciwnym teamie są gracze z 30vl, bronzy, silvery. Czym to jest spowodowane? Ze muszę grać z 10lvl większymi ode mnie, nie powinienem grać na swoim poziomie.

Niestety taki matchmaking jest na normalach. Sam ostatnio miałem grę gdzie w moim teamie były 4 goldy a w przeciwnym challenger i master :P.

Opublikowano

@TeJkuu gier nie da sie samemu wygrac jak ci nafeduja takiego zeda czy kate to po grze mialem sytuacje gdzie kata po prostu carowalem ale moj team nie robil w to zadnego wkladu i poprzez push przegralismy

Wiem, że takie gry się zdażają, ale jak mówi kodeks przywoływacza (swoimi słowami) raz na wozie raz pod wozem, nie warto wyzywać, obrażać czy atakować innych. Grają na swoim poziomie, a dla takiego mastera czy challengera twój poziom jest gorszy. Nic nie poradzisz na to, że w grach trafiają się feederzy. Riot to firma która pnie się ku upadkowi, wszystko za RP, RP drożeje, dodajmy nowe skiny za RP, Zniżmy cene stron na runy o 50% może więcej osób kupi RP. Nic nie wprowadzają zmian w matchmakingu... Trzeba grać, przegrywać i wygrywać, są wzloty ale są również upadki i trzeba się z tym pogodzić. :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

I jak mamy ci pomóc ? Bronz i silver to gowno i tak . Ja mając 600 wygranych normali gram na ludzi, którzy mają po 2500 wygranych i jakoś wygrywam . Naucz się grać na nich i będzie izi

Opublikowano

I jak mamy ci pomóc ? Bronz i silver to gowno i tak . Ja mając 600 wygranych normali gram na ludzi, którzy mają po 2500 wygranych i jakoś wygrywam . Naucz się grać na nich i będzie izi

Chciałem się dowiedzieć, o opinii innych użytkowników, dlaczego tak wybiera.

Czasami nie da rady, bo jeszcze jak mam team feedujący.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...