Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić TESO?

WujekEryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dziwi mnie fakt, że Tes ma tylko ten poddział a rozmowy toczą się głównie wokół Skyrima, który co prawda jest mocną stroną serii. Moje właściwe pytania brzmią czy warto kupić Tes online? Może GW2 będzie lepszą opcją od Tes Online?

Opublikowano

TES Online na pewno nie ma dużo wspólnego z poprzednimi wersjami jeśli chodzi o mechanikę gry, więc jeśli chcesz kupić tą grę ze względu na przywiązanie do Skyrima to odradzam. Jest to po prostu zwykłe MMO w świecie znanym z The Elder Scrolls z tego co wiem. 

Opublikowano

Oba tytuły są wartę uwagi, jednak moim zdaniem, TES wydaje się sensowniejszą propozycją. Mimo ogólnego niezadowolenia z gry, w miastach jest pełno ludzi i nie można narzekać na brak towarzystwa.

Z tego co mi wiadomo. TES ma przejść na model f2p w niedługim czasie, więc wstrzymałbym się z kupnem.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Oba tytuły są wartę uwagi, jednak moim zdaniem, TES wydaje się sensowniejszą propozycją. Mimo ogólnego niezadowolenia z gry, w miastach jest pełno ludzi i nie można narzekać na brak towarzystwa.

Z tego co mi wiadomo. TES ma przejść na model f2p w niedługim czasie, więc wstrzymałbym się z kupnem.

Z tego co wyczytałem w internecie już jest f2p jak się okazuje jednak nie jest, więc chyba zakupie sobie gw2, jednak na mojej półeczce z serią Tes ciągle jest wolne miejsce na Online.

Opublikowano

Nie f2p a z możliwościąnormalnej gry po zakupie - wcześniej gra była podobnie do WoWa, na abonament.

Czyli kupię grę mogę grać, ew jakieś tam bonusiki mogę sobie kupić za peniądze?

Opublikowano

Z tego co czytałem będziesz mógł kupić dodatkowo jakieś mounty i mikstury za jakąś tam wirtualną walutę którą można kupić za pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...