Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot muzyczny ts3 bez VAC

DankenRallNowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, instaluje Virtual audio cable, VDJ tworze profil na ts i ustawiam te wszystkie połaczenia itd. (wszystko robie na  100% dobrze :) )  I jak wchodzę w Urzadzenia do Nagrywania/Odtwarzania mam Line 1 tylko, ze nie mogę nic z nim zrobić, nie mogę ustawić jako domyślne nie mogę wyłaczyć itd. Wszystkie opcje mam aktywne, ale gdy chce coś zaznaczyć to program po prostu mnie olewa, w właściwościach jest tak samo, gdy coś zmienię nie mogę kliknać ,,OK" (przycisk aktywny, nie reaguje na polecenia), ts po wejściu w Self > Capture Profile i zaznaczenia profilu bota (jest ustawiony na Line 1) informuje mnie takim oto powiadomieniem:

,,The configured capture device was not found.

Instead using: Mikrofon (Sound Blaster Tactic(3D) Alpha)
Press OK to apply the changes or press Setup to change the configuration manually."

I chciał bym się dowiedzieć czy da się to jakoś naprawić lub czy jest jakiś inny program który spełni funkcje VAC.

Mój system to Windows 7

Z góry dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...