Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawka adrenaliny

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mój ziom ma inhalator z adrenaliną i chce sobie jebnąć dawke przed meczem tylko sie cykam że to na mój organizm źle zadziała i mi coś odjebie jakieś turbo mnie jebnie 

brać czy nie brać ?

dodam że kolega miał słabą astme i temu to brał, ja nie choruje na żadne z takich

Opublikowano

Każdy inhalator na astmę ma w sobie różne sterydy. Sprzedawane są tylko na receptę. Wiem, bo sama posiadam astmę i 3 inhalatory. Skoro on gra w coś to czy mu wolno brac to czy nie to już powinien uzgodnić wraz z lekarzem i swoim trenerem, czy kogo on tam ma.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Skoczy Ci ciśnienie, będziesz miał zawroty głowy i obstawiam, że zaczniesz panikować, że masz zawał (bardzo charakterystyczny ścisk w klatce piersiowej).

Reasumując - jestem na nie.

Jak już koniecznie chcesz jakiegoś dopalacza przed meczem to wypij sobie 0,5 l energetyka (ale też nie polecam).

Opublikowano

Inhalatory używają osoby, które tego potrzebują. Bez powodu nie możesz takich rzeczy używać. Spytaj się swojego lekarza co o tym sądzi to Ci będzie starał się to wybić z głowy. ;)

Opublikowano

Inhalatory używają osoby, które tego potrzebują. Bez powodu nie możesz takich rzeczy używać. Spytaj się swojego lekarza co o tym sądzi to Ci będzie starał się to wybić z głowy. ;)

Gówno prawda, bjoergen używa tego specyfiku na astme w ramach dopingu!

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Gówno prawda, bjoergen używa tego specyfiku na astme w ramach dopingu!

Może dlatego, że ona na tę astmę właśnie choruje? Pomyśl trochę, potem pisz głupstwa. :f

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą. :D Jeżeli jest przeznaczonych dla osób chorych do leczenia, to dla osoby zdrowej może mieć nie właściwe zastosowanie :)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Jezeli nie pijesz ich na codzien to jakiegokolwiek bys nie kupil to Cie pobudzi. Jedyny wyjatek to Burn który z niewiadomych dla mnie przyczyn pobudza mnie najmniej. Jezeli chodzi o jakość to niestety ale najdrozszy RedBull jest najlepszy (testy przeprowadzilam na moim porypanym zoladku). Nastepny jest Monster, potem polka wszystkich energoli w zakresie 2-3 zl /250 ml, a na koncu sa biedronkowo-kauflandowskie w cenie 2zl/1l.

Dodam jeszcze ze pomiedzy tymi ostatnimi a tymi za dwa trzy zlote jest OGROMNA przepasc. Te za dwa trzy sa jeszcze fajne a te ostatnie to cos czego nie polecam.

Opublikowano

Wszystkie energetyki smakują podobnie, no może te biedronkowe się jakoś bardzo różnią. Pobudzają tak samo. Generalnie może są jakieś różnice pomiędzy tymi ze sredniej półki, a tymi z wyższej (chodzi mi o smakowe), niemniej jednak polecam po prostu wydać te 2-3 zł na tiger, black, czy ngine. Mi smakują oraz mnie pobudzają. Aczkolwiek kawa chyba lepsza do pobudzenia

XrgAYyk.png

Opublikowano

oki jebvne se energetyka.

żeby nie zakładać nowego tematu który z energetyków dostępnych w sklepie najlepiej pobudza ?

woda świecona, najlepiej taka prosto z kosciola tam gdzie ludzie brudne lapy mocza, zeby jebnac znak krzyza

Opublikowano

Inhalator jest dla osób chorych na astmę, a nie dla osób, które chcą się "doładować" przed wysiłkiem.Odradzam ci używanie tego.Tak samo odradzam picie różnych energetyków typu Tiger, Burn, bo to świństwo.

Opublikowano

Jaką kur*a adrenalinę? xD Adrenalina na astmę, widzę specjaliści się znaleźli. Adrenalinę stosuje się po 1wsze przy wstrząsach anafilaktycznych, a po 2 stosuje się ją domiesniowo żeby działanie było natychmiastowe. A zanim inhalator dojdzie do płuc i wchłonie się do krwi to trochę minie. Żadnej paniki po inhalatorach na astmę nie bd miał, co najwyżej rozszerzone płuca. Wszystko robisz na własną odpowiedzialność

OndteAw.png

Opublikowano

Wszystkie energetyki smakują podobnie, no może te biedronkowe się jakoś bardzo różnią. Pobudzają tak samo. Generalnie może są jakieś różnice pomiędzy tymi ze sredniej półki, a tymi z wyższej (chodzi mi o smakowe), niemniej jednak polecam po prostu wydać te 2-3 zł na tiger, black, czy ngine. Mi smakują oraz mnie pobudzają. Aczkolwiek kawa chyba lepsza do pobudzenia

Najlepsze do pobudzenia, to nie kawa, a efedryna, ewentualnie niektóre pochodne Fenyloetyloaminy takie jak Metylenodioksypirowaleron, Feta, Meta i wiele innych.

MDMA też zajebiscie pobudza tak jak i MDA, MDEA i 5-MAPB.

A to wszystko jest o niebo lepsze jeżeli chodzi o stymulowanie centralnego osrodka nerwowego niż śmieszna kawa, czy energetyki (które swoją drogą są równie niszczące przy czestym uzytkowaniu, co wspomniania przeze mnie feta czy sama Fenyloetyloamina)

Jezeli chodzi o legalne, to efedryna zdecydowanie, każdy kulturysta czy zapalony paker może to potwierdzić.

BTW

Jakby ktoś nie wiedział, MDMA, MDA, MDEA i 5-MAPB to nie tylko stymulanty, ale i empatogeny ;]

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

az tak nisko upadles i jestes zwyklym, pospolitym dresem spod bloku, ktory szuka jakiegos "kopa" na mecz. Juz tutaj pisac nie bede co ty tam chcesz wyprawiac

Podsumowujac moje oburzenie, zirytowanie jestem na nie.

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Na Twoim mi­ejscu bym nie ryzykował, bo takie rzeczy biorą chorzy ludzie, a Ty jesteś zdrowy więc to zadziała odwrotnie niz dla nich. Napij się wódeczki, lub coś z dawką kofeiny i będzie dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...