Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie to filmy?

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bardzo chciałbym, aby ktoś pomógł mi znaleźć tytuły tych filmów. Były to najlepsze filmy jakie widziałem :D więc za znalezienie oczywiście obficie nagrodzę.

1 film:

Był on o zamianie ciał chłopaka z dziewczyną, (chyba to było w jakimś muzeum dotknęli czegoś, nie jestem pewien czy to ten sam film) pod koniec filmu pamiętam, że dziewczyna w ciele chłopaka miała zagrać jako futbolista a chłopak w ciele dziewczyny chyba jako cheeleaderka. Film był prawdopodobnie komedią i został nagrany między 2000 a 2010 rokiem. Pamiętam, że oglądałem go na polsacie xD

2 film:

Był to film o chłopaku i dziewczynie w wieku nastoletnim, oboje postanowili się zabić na jakiejś karuzeli o ile dobrze pamiętam, ale tylko dziewczyna się zabiła, później się okazało, że była w ciąży (lub już wcześniej chłopak wiedział, nie pamiętam) później matka tej dziewczyny oskarżała chłopaka o wszystko itd był to dramat, też nagrany między 2000 a 2010 rokiem

Jeśli ktoś coś kojarzy, proszę o podanie tytułu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...