Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypty hitbox - usuwanie ognia z postaci.

WWPDS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie, czy jest tu jakaś osoba która wie jak usunąć ogień z całej postaci? Z góry mówie, że nie mam zamiaru płacić za inne skrypty tylko się pytam jak usunąć ten ogień. 

SS:http://iv.pl/images/09392440089696793148.png

z góry dziękuję za każdą udzieloną pomoc ;)

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Nie mam pojecia jak zrobic w skryptach ale probowales zrobic teksturke przezroczysta?

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@razor3254 tak zrobiłem przeźroczystą texturkę, ale jest jeden problem bo nie wiem kiedy ja się palę, w sęsię, nie widzę tekstury ognia u siebie. Myślę, że wiesz o co chodzi 

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

@razor3254 tak zrobiłem przeźroczystą texturkę, ale jest jeden problem bo nie wiem kiedy ja się palę, w sęsię, nie widzę tekstury ognia u siebie. Myślę, że wiesz o co chodzi 

Moze dodaj jakis znak do teksturki np na czerwono 1 pixel zrob ktory widac w grze. Ja tak zrobilem z dynia na glowie. Teksturka przezroczysta ale jesli sie palisz to widzisz tylko ten pixel zamiast calego ognia

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...