Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia na temat skina

lazurowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiony na 50 warstwach w photoshopie, własnoręcznie, wiec nie z painta.  Naniesione są też shadery oraz minitextury, nad którymi pracowałem. Uzasadnij co się dokładnie w Orzełku nie podoba to zmienię :)

PS. Jeżeli uwazasz, że robiony w paincie to zrób takowy :)

Opublikowano

Wyraziłem swoją opinie, nie podoba mi się i tyle, nie musisz od razu się fochać. Co do Orzelka nie podoba mi się jego głowa, jakoś tak dziwnie wygląda, na pierwszy rzut oka nawet nie przypomina orła + ten brzydki szarawy kolor reszty części broni, ogólnie nie podoba mi się.

Opublikowano

Nie focham tylko piszę jak jest. A ty panie kolego nigdy chyba orła nie widział, jedynie tylko godło Polskie :) Po prostu nie lubię jak ktoś napisze, że "paint" a nie napisze dlaczego mu się nie podoba i jak on by to zmienił.

Opublikowano

Temu "orłu" będzie widać w grze tylko kawałek dzioba. Na P90 taki skin jest bez sensu. Do tego brzydki kolor broni.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...