Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ekipy Na serwer Hard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie szukam ludzie którzy są ambitni i chcą zrobić serwer Hard 

Potrzebuje :

Questera

Client master

Web Mastera

Wszystkie Osoby proszę o pisanie PRIV !!

Opublikowano

Co to ma do tego jaką on pełni rolę? Szuka ludzi, ok. Już chętnym będzie tłumaczył co on robi na serwerze, a nie jakimś typą co nawet nie są zainteresowani współpracą.

/Topic: PW­

Opublikowano

Co to ma do tego jaką on pełni rolę? Szuka ludzi, ok. Już chętnym będzie tłumaczył co on robi na serwerze, a nie jakimś typą co nawet nie są zainteresowani współpracą.

/Topic: PW­

Skoro mam z kims współpracować to normalne że chce wiedzieć czym on będzie się zajmował. Z tego co @topic napisał wynika że szuka ludzi co odwalą za niego wszystko a on będzie tym wszystkim zarządzał. Szuka ludzi ambitnych a sam nie może napisać czego oczekuje i co oferuje? Przecież to tylko 10 minut roboty...

Opublikowano

Skoro mam z kims współpracować to normalne że chce wiedzieć czym on będzie się zajmował. Z tego co @topic napisał wynika że szuka ludzi co odwalą za niego wszystko a on bedzie tym wszystkim zarządzał.

Chyba raczej nie.. Jak widzisz nie wypisał ani technika ani sponsora.. Więc może być tymi osobami.. 

­

Opublikowano

Chyba raczej nie.. Jak widzisz nie wypisał ani technika ani sponsora.. Więc może być tymi osobami.. 

­

Ja jestem tu od współpracy nie od domyślania się... dobry technika potrafi pisac Klienta i strone WWW tzn technicy z którymi współpracowałem brali to pod normę a tutaj... no właśnie 

I do czego to chyba raczej nie? Chyba lepiej wiem czego oczekuje od osoby z którą mam współrpacować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...