Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs:Go pytanie!

zxop132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od razu powiem ze nie wiedzialem gdzie napisac temat wiec przeniescie! :)
Mam takie pytanie czy na tym laptopie pojdzie mi cs:go

Samsung

Windows 8.1

Procesor Intel ® Core i3-3110M

2,40 GHz

Karta Intel ® HD Graphic 4000 :) Prosze o szybka odpowiedz

Jak chcecie abym cos jeszcze podal to piszice :)

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

Pójść pójdzie, ale zapomnij o płynnej grze. Będzie strasznie klatkować. 

Opublikowano

Pójść pójdzie, ale zapomnij o płynnej grze. Będzie strasznie klatkować. 

Klatkowac? :O Toc na speedtescie mam 30pingu :) Internet bardzo dobry.

A i powiedz mi co jest zlego w tym laptopie? Niech zgadne karta graficzna? ;/

TPnGSbs.jpg

Opublikowano

Klatkowac? :O Toc na speedtescie mam 30pingu :) Internet bardzo dobry.

A i powiedz mi co jest zlego w tym laptopie? Niech zgadne karta graficzna? ;/

Chodzi mi o to że gra będzie klatkować. Obstawiam 30-50fps na niskich ustawieniach graficznych.

Opublikowano

Chodzi mi o to że gra będzie klatkować. Obstawiam 30-50fps na niskich ustawieniach graficznych.

E tam :P Mi w 50fpsach gra sie spoko. W 1,6 gram przy 80 fpsach (skaczacych) i gra sie dobrze... Zna ktos server fragujemy? Tam jestem w topce jeden z lepszych serverow.

Ale ogolnie jako tako bedzie mi chodzic?

I powiedzcie mi co jest do wymiany? Zeby gry lepiej chodzily, pewnie karta graficzna?

TPnGSbs.jpg

Opublikowano

E tam :P Mi w 50fpsach gra sie spoko. W 1,6 gram przy 80 fpsach (skaczacych) i gra sie dobrze... Zna ktos server fragujemy? Tam jestem w topce jeden z lepszych serverow.

Ale ogolnie jako tako bedzie mi chodzic?

I powiedzcie mi co jest do wymiany? Zeby gry lepiej chodzily, pewnie karta graficzna?

Karta przede wszystkim. Ja akurat nie mogę grać na 50 fps bo dostaje oczoje*u, no ale spoko :P

Opublikowano

Jeśli w 1.6 miałeś 80 fpsów to się nie dziwię że Ci się grało dobrze. W GO zakładam że będziesz miał średnio 40 FPS.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Mówiłem, nie pograsz bez "klatkowania" :P zmniejsz grafikę na low, przeczytaj poradniki dot. zwiększania fps w dziale cs go w ostateczności wymień karte graficzną. Z tego co wyczytałem to ludzie mają  po 60-80fps na tym procesorze z odpowiednią grafą. Dobranoc :)

Opublikowano

Mówiłem, nie pograsz bez "klatkowania" :P zmniejsz grafikę na low, przeczytaj poradniki dot. zwiększania fps w dziale cs go w ostateczności wymień karte graficzną. Z tego co wyczytałem to ludzie mają  po 60-80fps na tym procesorze z odpowiednią grafą. Dobranoc :)

Powiem Ci ze nie gra się zle, poradniki nigdy nie pomagaly, grafika na srednim ale chce mieć minimum 50, bo od 50 zaczyna się spokojna gra.

TPnGSbs.jpg

Opublikowano

To co mam zrobić żeby mieć minimum 50fps? Komputerek jest czyściutki, robilem format 6 rzeczy na komputerze jest. :) Poradniki nie pomagają.

TPnGSbs.jpg

Opublikowano

Skoro czysty i sprzęt jest jaki jest to jedynie możesz podkrecic kartę graficzna.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

No ale mówicie ze bez czysczenia wyciagne 60fps +/- a mam zaledwie 25 teraz. Kurde, gdybym miał nawet te 50fps to bylbym lepszy, bo lekkie sciny sa ;P Ale i tak dobrze gram ^^ Jak na 10h przegrane.

TPnGSbs.jpg

Opublikowano

Skoro czysty i sprzęt jest jaki jest to jedynie możesz podkrecic kartę graficzna.

Da się podkręcać zintegrowaną grafikę?

@topic w msconfig masz wszystko dobrze poustawiane? windows+r wpisujesz msconfig i wyłączasz zbędne usługi itd.

Na twoim miejscu kupiłbym jakąś grafę :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...