Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# zaproszenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest gdzieś możliwość otrzymania zaproszenia na joduske, czy tylko od użytkowników aktualnych?

2lw7hol.png

Νεχ ποσσυμ τεχυμ ωιωερε, νεχ σινε τε. 

Opublikowano

Aktualnie aktualni ;) Teraz to i tak Ci nic nie da bo trzeba będzie płacić od nowego patcha, poczekaj, zapłać i graj.

...................\/...................

Opublikowano

Od nastepnego patcha wchodzi subskrypcja. Gracze ktorzy ja zkaupia beda mogli zapraszac innych do rejestracji.

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Aktualnie aktualni ;) Teraz to i tak Ci nic nie da bo trzeba będzie płacić od nowego patcha, poczekaj, zapłać i graj.

Chce zaproszenie, ale nie z powodu chęci grania na tym g*wnie, bo cała rozgrywka traci wtedy sens, ale z powodu pisania na to skryptów, zostania contributorem i może w przyszłości dev'em.

2lw7hol.png

Opublikowano

Chce zaproszenie, ale nie z powodu chęci grania na tym g*wnie, bo cała rozgrywka traci wtedy sens, ale z powodu pisania na to skryptów, zostania contributorem i może w przyszłości dev'em.

Skoro to jest "gówno" dla ciebie to elo z tego działu. Nie żebramy jak typowy cebulak i wątpie, że typ z hińskimi bajkami potrafi coś poza pieprzeniem głupot.

Jesteś hipokrytą pisząc, że L# zabiera sens grania, jednocześnie chcąc pisać skrypty wręcz to chcesz propagować i SAM będziesz musiał na tym zagrać by zobaczyć czy działa.

A do moderacji prosiłbym o wprowadzenie punktu "zakaz żebrania" i z miejsca 7 dni.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Skoro to jest "gówno" dla ciebie to elo z tego działu. Nie żebramy jak typowy cebulak i wątpie, że typ z hińskimi bajkami potrafi coś poza pieprzeniem głupot.

Jesteś hipokrytą pisząc, że L# zabiera sens grania, jednocześnie chcąc pisać skrypty wręcz to chcesz propagować i SAM będziesz musiał na tym zagrać by zobaczyć czy działa.

A do moderacji prosiłbym o wprowadzenie punktu "zakaz żebrania" i z miejsca 7 dni.

Polecam słownik :) Poza tym co ma anime do pisania skryptów...

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tak, uważam, że jest to "gówno" które zabiera sens rozgrywce. Nigdzie nie widzę, żebym napisał, żeby mi ktoś wysłał zaproszenie, napisałem po co mi zaproszenie tylko z powodu tego, że osoba wyżej się o to zapytała. Cieszę się, że oceniasz ludzi po tym co oglądają, zdziwiłbyś się ile osób ogląda 'hińskie' bajki. Nie wiem jak się ma skryptowanie do grania na tym, wyraziłem swoje zdanie, a Ty dostałeś bólu dupy, dość ciekawa sytuacja.

Zalecam zapoznanie się ze słownikiem, ew. włącz sobie sprawdzanie pisownii w przeglądarce. 

Chciałbym Ci wytłumaczyć więcej nt mojego stanowiska, ale obawiam się, że Twój mocno ograniczony umysł tego nie przetworzy.

Twój post zgłaszam do moderacji, zwykły spam który nic nie wnosi do tematu, posty możesz sobie nabijać w inny sposób.

@topic

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, skontaktowałem się ze starym znajomym który w tej jodusce siedzi i oddali mi stare konto.

2lw7hol.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...