Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rynek

StSzerAlen

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Jesteś na nowym urządzeniu/przeglądarce i przez 7 dni nie możesz nic robić z itemami.

.

Opublikowano

Jesteś na nowym urządzeniu/przeglądarce i przez 7 dni nie możesz nic robić z itemami.

Steam Instalowałem jakieś 2 tygodnie temu a CS'a (pierwszą grę) kupiłem 3 dni temu. Więc jeśli to jest powód to ok dzięki wielkie :)

Opublikowano

Jeśli kupiłeś csa na steamie, to musisz poczekać 30 dni na rynek. A jeśli kupiłeś poza steamem, to musisz coś kupić przez steam i od tego momentu 30 dni.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeśli kupiłeś csa na steamie, to musisz poczekać 30 dni na rynek. A jeśli kupiłeś poza steamem, to musisz coś kupić przez steam i od tego momentu 30 dni.

Znaczy CSa dostałem prezentem na Steamie od kolegi.

Opublikowano

Nie znacie sie a piszczecie glupoty :/ w styczniu musialem kupic gre zeby odblokowac rynek kupilem za 0.40 gre odblokowal sie rynek 4 dni temu czy 5 zablokowali mi rynek bo dodali blokade zeby zdjac blokade musisz doladowac steama za 5 euro i ci sie odblokuje :)

Opublikowano

Nie znacie sie a piszczecie glupoty :/ w styczniu musialem kupic gre zeby odblokowac rynek kupilem za 0.40 gre odblokowal sie rynek 4 dni temu czy 5 zablokowali mi rynek bo dodali blokade zeby zdjac blokade musisz doladowac steama za 5 euro i ci sie odblokuje :)

Hmm, mam takie komunikady (edytowałem temat, luknij na górze).

Więc o co może być kaman :O? Na steamie się za wiele nie dowiedziałem.

Opublikowano

Ja dostałem CS:GO w prezencie od kolegi.

Kupiłem gre za 0.20 euro i jeszcze 17 dni i mi odblokują :)

To raczej nie trzeba kupić coś za 5 euro tylko dowolną cene.

Opublikowano

Ja dostałem CS:GO w prezencie od kolegi.

Kupiłem gre za 0.20 euro i jeszcze 17 dni i mi odblokują :)

To raczej nie trzeba kupić coś za 5 euro tylko dowolną cene.

Bo to dodali niedawno, że na nowym koncie chcesz odblokować wszystkie funkcje(dodawanie znajomych, rynek), to musisz wydać min. 5 euro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...