Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA ONLINE: Jak kraść pieniądze od innych? Czy w trybie MP też pływa rekin?

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz kase od innych graczy to musisz ich zabijać ale mało sie dostaje wtedy. A co do rekina to musisz popłynąć łodzią poza mape, żeby nie było cie widać po chwili rozwali ci sie łódź i zje cie rekin.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Jest jedno osiągnięcie do zrobienia, a mianowicie musze zabić typa co mi kradł kase. Jak to zrobić, bo chyba nie przez zabicie typa który mnie pozbierał - próbowałem tak i lipa. Ile % kasy z typa dropi jeśli go zabije?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Jak chcesz kase od innych graczy to musisz ich zabijać ale mało sie dostaje wtedy. A co do rekina to musisz popłynąć łodzią poza mape, żeby nie było cie widać po chwili rozwali ci sie łódź i zje cie rekin.

Generalnie tak jak napisali wyżej, wypada 5% posiadanych pieniędzy PRZY SOBIE - ale i tak możesz podnieść maksymalnie jedynie 5 tyś.

Takie dziwne ograniczenie.

5gubmKI.png

Opublikowano

Generalnie tak jak napisali wyżej, wypada 5% posiadanych pieniędzy PRZY SOBIE - ale i tak możesz podnieść maksymalnie jedynie 5 tyś.

Takie dziwne ograniczenie.

No niby dziwne, ale gdyby było większe, to wiele osób by jeździło i zabijało innych. Ale z innej strony, można od razu wpłacić kasę na konto przez telefon. Ogólnie się nie opłaca kraść, lepiej już ten sklep okraść.

Co do rekina - nie jestem pewien, nie byłem tam - ale musi być, przynajmniej powinien.

Opublikowano

Jest opcja u Lamara, że on naśle jakiegoś złodzieja na wroga i opie^&%* go z kasy, ale od 50lvl ponoć i ile on tej kasy ukradnie?

Poleciałem na koniec mapy po czym skrzydło samolotu sie oderwało, więc wyskoczyłem i urzyłem spadochronu nad wodą po czym on sie odczepil i wpadłem do wody od razu sie topiąc. Wiem, że w offline jest rekin, ale czy w MP?

BTW gdzie zdobyć chargera z 69 roku? nie mozna nigdzie kupic a na drodze nie potrafię go znaleźć.

Opublikowano

Jak chcesz zdobyc kase to albo napady na sklepy albo misje (z patcha heists sa dobrze platne)

Czytaj ze zrozumieniem chłopcze. Napisałem jak kraść kase od graczy, a nie jak zdobywać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...