Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Legendarny Minecraft

YoungGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacjemc.png

IP serwera: mc.swobodnie.pl (na razie serwer jest wyłączony, na dole prezentacji podana jest data startu)

Strona i forum: Podamy wkrótce.

IP TeamSpeak3: nie mogę podać bo ktoś ma kompleksy, kto chce IP to PW(strefa Legendarny Minecraft)

Sloty: 20 - 100  - taka liczba slotów jest na pierwszy miesiąc aby określić poziom zainteresowania. Po miesiącu gdy już określimy średnią liczbę graczy to nikomu slotów nie zabraknie.

Typ: Posiadanie konta premium nie jest obowiązkiem, każdy może wejść.

Wersja: 1.8

Przez pierwszy miesiąc brak możliwości zakupu VIPów, surowców, przedmiotów, domów i wszystkiego innego za SMSy.

Po miesiącu zależnie od was będzie możliwe coś do kupienia za SMSa. 

opismc.png

Pewnie zastanawiacie się skąd nazwa serwera Legendarny Minecraft ? Nie wiem czy pamiętacie te dobre czasy minecrafta gdy większość serwerów była max po 50 slotów, wszyscy na serwerze się znali, pluginów było bardzo mało, przeważnie tylko sklep i działki, wszystkich serwerów było 20 porządnych a nie 200 nijakich kopii skopiowanej kopii. Może większość z Was nawet wtedy nie grała w minecrafta i nie zna tego legendarnego klimatu, ale nic straconego. W tamtych czasach byłem twórcą najbardziej popularnego serwera, top 1 na liście rankigu minecraftowych serwerów gdy liczyły się opinie prawdziwych graczy a nie wykupione komentarze i wysoka pozycja serwera. Po kilku latach postanowiłem zrobić serwer w starym dobrym stylu. Nie napiszę ani nie odpowiem wam na pytania jaki to jest typ serwera, bo kiedyś czegoś takiego nie było. Nie potrafię tego określić, wejdźcie i sami sprawdźcie czy klimat wam odpowiada.

galeriamc.png

Jeszcze nie przygotowaliśmy nic do pokazania ale na dniach galeria będzie aktualizowana.

teammc.png

Head Admin: Blooi

Admin: Brak, możliwość awansowania z rangi Moderator.

Moderator: Brak, rekrutacja otwarta, pierwszy moderator zostanie wybrany po tygodniu gry.

kontaktmc.png

Mail: [email protected]

Najlepsza, najszybsza, najskuteczniejsza forma kontaktu jest przez TeamSpeak, nick Blooi.

346okrc.jpg

Sobota

~02.05.2015

Jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć, macie jakieś wątpliwości lub czegoś zabrakło w zapowiedzi to śmiało pytajcie pod tematem :)

W ważnych sprawach nie pisać do mnie ! Nie ja jestem adminem ! Kontaktować się na TeamSpeaku z Blooi.

Opublikowano

Cóż, sam grałem jakiś czas temu na serwerach "starej daty", gdzie automatyzacja serwera była minimalna, a takie sprawy jak nadanie działki wymagało wezwania moderatora(sam byłem jednym z nich), który uprzednio oprowadzał po regionach na mapie i tłumaczył graczom jak się buduje w różnych miejscach, aby ci mogli wybrać swoje ulubione miejsce. Miało to tą zaletę, że 90% graczy znało się nawzajem i prawie każdy siedział na komunikatorze. Jeśli ten serwer ma być takim oldschool-owym wybrykiem, to chętnie zaryzykuje stratę życia na jakiś czas ;)

Opublikowano

@kiwiszon Właśnie tak ma to wyglądać jak napisałeś :)

Mamy kawałek miejsca na teamspeaku na nasz serwer - IP: 3speak.pl

W ważnych sprawach nie pisać do mnie ! Nie ja jestem adminem ! Kontaktować się na TeamSpeaku z Blooi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...