Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery crackowane

YoungGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co sądzicie o crackowanych licencjach TS3 ?

Pełno serwerów ze slotami na 6 milionów i teamspeak.com nic sobie z tego nie robi ?

Ma ktoś maila do zgłoszeń takich serwerów ?

Uczeń
Opublikowano

Witam.

Co sądzicie o crackowanych licencjach TS3 ?

Pełno serwerów ze slotami na 6 milionów i teamspeak.com nic sobie z tego nie robi ?

Ma ktoś maila do zgłoszeń takich serwerów ?

Powiem ci tak forum nie wspiera piractwa a email do zgłoszen dużo osób posiada lecz gdy teamspeak.com dostaje zgłoszenia odpisują to co zawsze a i tak gówno robią znam dużo serwerów crack które zgłaszałem i nic nie robili...

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ok to pozostaje wysłanie ticketa.

Uważajcie na usera mpcforum http://www.mpcforum.pl/user/1292863-devcio1964/

Sprzedaje na PW crackowane licencje i mówi, że to jest jego legalny skrypt do TSa którego napisał.

Prosze składać ticketa licencja jest LEGALNA  :) co do cb zgłoszę cie że oczerniasz moją osobę bo NIGDY ALE TO NIGDY nie pisałem z tobą o takiej rzeczy PROSZĘ ABYŚ WSTAWIŁ TUTAJ SCREENA Z NASZĄ NIBY ROZMOWĄ.

Opublikowano

Legalna licencja na 6 milinów slotów to koszt 400 tysiecy miesiecznie. Pozdrawiam.

Jakich 6 milionów jak mam tylko 512 ? Pokaż naszą zekomą rozmowe cwaniaku a nie piszesz głupoty.

WSZYSTKO wyjaśnione osoba okazała się kolejnym oszustem który bez podstawnie oskarża nie mają dowodów.

Nie polecam tego pana jak i jego TS który posiada tylko 32 sloty.

BTW. PO CHWILI DOSTAŁEM WIADOMOŚĆ NA GG CZY CHCIAŁBYM JEGO TS jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

@YoungGod - Twoje oskarżenia są bezpodstawne, dlatego prosimy o materiały dowodowe w postaci screenshootów bądź, jak słyszałem i zapoznałem się głębiej ze sprawą filmu video.

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

@topic

Z kilkadziesiąt takich teamspeaków i crackowanych licencji, z którymi teamspeak.com nic nie robi niestety.

Ale taki serwer nie ma prawa na dłuższą metę istnieć, ponieważ znajdzie się ktoś kto prędzej cz później wyjawi wszystkim prawdę, jeśli serwer ten posiadałby kilka set użytkowników i pewnie zrobił by z nim porządek.

Opublikowano

Jeśli nie ma dowodów a licencja kupiona to chyba nie macie się czego bać chłopcy. Kto mi uwierzy bez dowodów ;)

Dowód mam dla teamspeak.com, niech oni sprawdzą moje podejrzenia.

Nie widzę problemu. Topic jest o przemyśleniach na temat hackowanych teamspeaków.

Opublikowano

Jeśli nie ma dowodów a licencja kupiona to chyba nie macie się czego bać chłopcy. Kto mi uwierzy bez dowodów ;)

Dowód mam dla teamspeak.com, niech oni sprawdzą moje podejrzenia.

Nie widzę problemu. Topic jest o przemyśleniach na temat hackowanych teamspeaków.

Kolego ty jesteś chory na mózg ? MY CHCEMY  dowodów rzekomej rozmowy że sprzedaje licencje crackowane ;) ticketa możesz wysyłać nie ma problemu ALE OCZERNIŁEŚ MNIE CYTUJE " Uważajcie na usera mpcforum http://www.mpcforum....863-devcio1964/

Sprzedaje na PW crackowane licencje i mówi, że to jest jego legalny skrypt do TSa którego napisał. " ŻADAM TEGO DOWODU ! i nie odwracaj kota ogonem.

CZEKAM NA DOWÓD! TAK JAK WSPOMNIAŁEŚ TEMAT JEST O CRACKOWANYCH LICENCJACH ALE NIE O BEZ PODSTAWNYM OSKARŻANIU ! UŻYTKOWNIKÓW !

Opublikowano

Nie mam zezwoleń aby pokazywać prywatne informacje osoby podejrzanej o taką licencje. 

Zamiast oczerniać mnie na GG, zrób to tutaj, niech każdy zobaczy twoją kulturę.

Opublikowano

Nie mam zezwoleń aby pokazywać prywatne informacje osoby podejrzanej o taką licencje. 

Zamiast oczerniać mnie na GG, zrób to tutaj, niech każdy zobaczy twoją kulturę.

Ale człowieku ja wyrażam zgodę abyś to opublikował ! ta sprawa dotyczy mojej osoby więc ALBO WSTAWIASZ TUTAJ DOWÓD ALBO WYSYŁASZ GO MI NA GG ! OBRAZIŁEŚ BEZ PODSTAWNIE MOJA OSOBE I NIE NAPISAŁEŚ ŻE JA POSIADAM TS Z CRACKOWANĄ LICENCJA A SPRZEDAJE LICENCJE TO RÓZNICA I 2 RÓŻNE SPRAWY ! I MAM PRAWO CIĘ OCZERNIĆ NA GG BO OBRAZIŁEŚ MNIE PUBLICZNIE A JA CIEBIE NIE !

Opublikowano

Ty wyrażasz zgodę a jeśli to nie ty jesteś na wideo ?

Nie mam żadnego możliwości aby udowodnić, że Twoje konto na mpcforum to ta sama osoba co na filmiku, bo admin nie poda mi twojego ip.

Był dziwny zbieg okoliczności, piszesz mi, że chcesz dostać sekcje i admina na moim TSie na 32 sloty pomimo że masz swoj 512. Wołasz na PW o gg, na gg już się nie podajesz jako devcio. Potem na gg wolasz o tsa, i na tsie na kolejnym innym nicku ktoś mi piszę, że ma licencje. 

Więc jakie moge miec dowody ?

Mam nadzieje, że rozwiałem wszystkie wątpliwości.

Opublikowano

Panowie jeżeli nie zaprzestaniecie tej dyskusji każdy z was otrzyma surową karę.

Ja rozumiem jednak oczernił mnie na to jest paragraf ! jeżeli ktoś kogoś oczernia publicznie w dodatku na tak dużym forum wymagane są dowody ! proszę aby sprawa została wyjaśniona!

Ty wyrażasz zgodę a jeśli to nie ty jesteś na wideo ?

Nie mam żadnego możliwości aby udowodnić, że Twoje konto na mpcforum to ta sama osoba co na filmiku, bo admin nie poda mi twojego ip.

Był dziwny zbieg okoliczności, piszesz mi, że chcesz dostać sekcje i admina na moim TSie na 32 sloty pomimo że masz swoj 512. Wołasz na PW o gg, na gg już się nie podajesz jako devcio. Potem na gg wolasz o tsa, i na tsie na kolejnym innym nicku ktoś mi piszę, że ma licencje. 

Więc jakie moge miec dowody ?

Mam nadzieje, że rozwiałem wszystkie wątpliwości.

Na MPC mam tylko jedno konto to ! na GG również mam jedno konto o nazwie Szefunio i nic poza tym ... Co do filmu video chyba bym głosu nie zmienił ?! więc jak mogę nie być na filmie ?! człowieku co ty wypisujesz ! żadam aby Kaaceq był przy naszej rozmowie na TS nie odpuszcze tego ! bo bez podstawnie zostałem oczerniony.

Opublikowano

Za obraze mnie na gg licznymi wulgaryzmami też jest paragraf i za groźby też.

Zapoznaj się z definicją słowa "oczerniać". Ja ostrzegam, nie oczerniam.

Na filmie jest rozmowa poprzez czat a nie mikrofon.

Tak się spinasz jakbyś to naprawdę ty oferował licencje

Opublikowano

Koniec tych dyskusji, w temacie, nikt nie ma zamiaru czytać waszych nędznych wypocin, macie problem to załatwcie to gdzie indziej, temat zamykam jeżeli ktoś będzie miał podobne pytanie etc. niech założy nowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...