Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piosenki na impreze... dla 3 klasy podstawowej

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema... Szukam piosenek tj w temacie. Dostałem "zadanie domowe" z praktyk (biuro podróży)... Bez wulgaryzmów :)

Dawajcie propozycje! :D

Opublikowano

Czyli raczej nie trafione są piosenki takie jak:

Pitbull ft. Chrisitina- Feel this moment

Scorpions- Wind of change

Italobrothers- Nightlife

Pytam, bo już sam nie wiem, kiedy ja byłem w 4 klasie podstawowej (chyba) to raczej były takie już bardziej normalne piosenki :D

Nie no :x Scorpionsów raczej bym nie wrzucił, klasyk, ale jednak chyba będzie przynudzał takie małe dzieci :D

Opublikowano

W sumie czytam po necie to piszą, że takie nuty są na "porządku dziennym"

Yhym, popek poleci przez pierwsze pół godziny... :D Hehe, ale bym miał zjebkę.

Opublikowano

ymm xD Piękny temat :P

Nie mam pojęcia, które normalne dziecko w tych czasach w 3 klasie szkoły podstawowej słucha smerfów.  :D

Proponuje jeszcze puścić jakieś sety od Hardwella niech będzie impreza.  :D

Ale raczej dla 3 klasy szkoły podstawowej trzeba dać coś głośnego.  B)

Opublikowano

Myślę, że z takich nut... Takich konkretnie dla dzieci to wrzucę... ze 2-3 :D Reszta to będą normalne piosenki na imprezę, kilka polskich, ze 3 "powolne" :D Póki co mam 20 piosenek

Każda propozycja nagradzana jest lajkiem :)

Sceptycznie byłem nastawiony do tego "zadania domowego", ale jak tak szukam fajnych piosenek to aż mi się p****ówa przypomina :D

Opublikowano

Może coś z popu, te gwiazdki Disney'a typu Selena Gomez, Demi Lovato, Bridgit Mendler. 

Osoby w tym wieku obecnie słuchają też One Direction, Dawida Kwiatkowskiego etc., ale to już kwestia gustu. 

~ ~

Opublikowano

F5

Dopytałem się na praktykach... Jednak wolałaby koleżanka, żeby były w większości takie fest dla dzieci typu te Smerfy wymienione czy kaczuchy.... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...