Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Myszki

cyndaqil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu myślę nad zakupem nowej myszki gamingowej. Myszka ma być prawostronna duża a cena tak do 150zł. Proszę o szybką odpowiedź. Jak coś na posta będę wbijał po 15

Opublikowano

x7 mam, jest dobra i pasuje do gier ( 7 przycisków z programem do bindowania oraz regulacja prędkość na myszy) , chyba że chcesz droższą i lepszą to pisz to podam.

...................\/...................

Opublikowano

Od siebie polecam myszkę Gamingową Tracer Pert. Myszka jest dobra oraz jej max. DPI to 1600. Sam gram na max. 800 :D
Posiada ona ok. 7 przycisków. Posiada przycisk do powracania na poprzednią strone oraz double fire buton. Dobra myszka do 70zł. Jeżeli chcesz do 150zł to polecam Mysz Natec Genesis GX78

Opublikowano

Ja od siebe polece bloody v7.

Możesz na przycisk 4-5 ustawić co chcesz, pogłanianie, przewijanie itd.

Na przycisk 2-3 mozesz ustawić pestkowanie/zmiejszenie rozrzutu w grasz.

Core 4 daje możliwość combo np Klika Q pozniej W później E, animacja skila np trwa 2 sekundy to odrazu po zakonczeniu skila idzie nastepny bez opóźnienia.

Tu jak wyglada program do myszki:

Opublikowano

Z mojej strony typowo fps'owe myszki - ss kinzu v2 , kana v2

Gamingowe , ale podobne do twojej Logitech G300 , gryzoń warty uwagi , już od 120 złotych dostępny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...