Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 5 crashuje GRE tylko w online

plshot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem gdy gram sobie singla wszystko pięknie ładnie działa, ale gdy wejde na multi po 10min gry wyskakuje błąd że program grand theft auto v przestał działać. Mam tak od 3 dni. Wcześniej wszystko działało. 

Opublikowano

Podaj parametry swojego komputera i dokładne detale na jakich grasz - prawdopodobnie któryś z podzespołów jest za słaby. Możesz spróbować też ustawić wyższy priorytet aplikacji przez Menadżera zadań. Gdy będziesz już w menadżerze zadań sprawdź (gdy nie grasz) w ilu procentach obciążona jest pamięć RAM i procesor. Podczas uruchomienia gry wyłącz też zbędne procesy np. skype, gg itd.

Opublikowano

i5 3570k gtx 770 8gb ramu miałem wysokie dałem all na niskie i dalej to samo :v 

Zrobiłem tak ja mówiłeś xD no ramu i procka to mi całego zjada to gta ale wcześniej śmigało na wysokich teraz low i ch.. nwm czy reinstall się opłaca robić bo wersja pudełkowa 

Opublikowano

Może jakaś aplikacja wżera Ci się w proces gry? Spróbuj wyłączyć wszystkie firewalle/antywirusy itp i zobaczyć, czy problem minie.

Może w czasie jak zaczął wystepować problem robiłeś jakieś modyfikacje w komputerze? Coś usuwałeś, przenosiłeś, instalowałeś i niechcący naruszyłeś jakiś plik?

who cares?

Opublikowano

właściwie to nic;v wszystko działało potem przestało jedyne to pobrałem moda do gta scripthookv ale problem już był. usunąłem moda ale dalej to samo ;v nwm spróbuje zrobić jak mówisz ;)

Opublikowano

gta scripthookv

GTA scripthookv z zasady jest swego rodzaju cheatem i generalnie powoduje że wyłącza skryptu w GTA Online, cytat z forum z tym SH

Multiplayer:

Script hook disables custom scripts when player goes Online.

Jedynym sposobem by naprawić problem w takim wypadku będzie: Spradzenie zgodności plików jeśli masz wersje Steam.

Opcja nr 2 to usunięcie gry - całą zawartość folderu w którym gra się znajduje i zainstalowanie na nowo.

5gubmKI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...