Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podczas wchodzenia za osłonę gra się wyłącza.

Kammic8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącza mi się GTA5 gdy naciskam "q" i próbuje schować się za osloną. Jak wyeliminować ten problem?

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Prawdopodobnie coś źle się zainstalowało. Jeśli gra jest na steam spróbuj skorzystać z "sprawdź spójność plików", jeśli wersja pudełkowa to pozostaje przeinstalować grę.

Opublikowano

Wyłącza mi się GTA5 gdy naciskam "q" i próbuje schować się za osloną. Jak wyeliminować ten problem?

Dokładnie ten sam problem mają WSZYSTKIE osoby posiadające wersje "zcrackowaną" czyli nielegalną - wiem, ponieważ mój znajomy ma takową i skarży się na ten sam problem.

Jeżeli jest tak jak napisałem - to piratom nie pomagamy.

Ale załóżmy że jednak masz wersje oryginalną, pudełkową czy też "Steamową".

Wtedy możesz spróbować użyć tak jak napisał @QuarK "Sprawdzenie spójności plików" czy też przeinstalować grę - to jedne ze sposobów.

Inny natomiast, to spróbować skorzystać z programu który sprawdzi Ci pliki.

Tutaj link:

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203477817-err-str-invalid-data-1

W komentarzu jest odnośnik do niemieckiego forum, pobierz stamtąd ten program, wklej do folderu z grą i sprawdź pliki.

Wrazie czego - stronkę możesz przetłumaczyć sobie Google Translatorem :)

5gubmKI.png

Opublikowano

Dzięki za podpowiedź. Może uda nam sie to naprawić bez potrzeby przeinstalowywania. Tutaj zobaczcie jakich plików mi nie znalazło, na moje oko te pliki są niezbyt ważne i nie wydają się odpowiadać za ten problem, lecz poczekam na wasze zdanie.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Dzięki za podpowiedź. Może uda nam sie to naprawić bez potrzeby przeinstalowywania. Tutaj zobaczcie jakich plików mi nie znalazło, na moje oko te pliki są niezbyt ważne i nie wydają się odpowiadać za ten problem, lecz poczekam na wasze zdanie.

Nie znalazło jednego pliku, który odpowiada za polskie błędy. Nie możesz zainstalować gry od nowa lub ściągnąć brakujące rzeczy?  Jeśli by nie pomogło to poszukalibyśmy innego problemu, wydaje mi się jednak, że tkwi właśnie w tym. Gra oryginalna tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...