Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2BOB vs Serwery prywatne

Pawelek1148

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, chcialbym zakupic M2bob za 10 euro paya mam juz zakupionego lecz mam dylemat Czy on bedzie dziala na Thori jak bym mogl go wykorzystac tak aby ladnie zarobic aby mi te 40 zl sie zwrocilo? Zebym mial ekwipunek dobry? Oczywiscie jestem otwarty na wszeklie propozycje i do was Pytanie .

Dziala od m2bob'a fishobt?

Gdzie moge nim zarobic?

Czy jak ustawie aby expil sobie np w v1 to czy on to bedzie robil? bo rozumiem ze Mbob jest bardziej rozwieniety od Kamera .

czy m2bob dziala na privach?

Opublikowano

w m2bobie masz wersje 5h za free.Możesz w ten sposób sprawdzić.                        !działą fishbot ale zalecanie producenta jest łowienie 3h dziennie bo potem wysyła logi.2tak będzie expił,to jest inteligętny bot,jak będziesz miał mało hp on zacznie uciekac od mobów az uzupełni się hp.A jak padniesz poczeka az się zregeneruje całe hp i dopiero wtedy zacznie expić.3 m2bob działa na privach jak i globalu

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...