Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec NFSW - Oficjalnie gra zakończy działalność 14.07.2015!

xDaiSYx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pięciu latach na torze wyścigowym Need for Speed World wykona ostatnie okrążenie. Darmowa gra wyścigowa na PC zamknie swoje serwery 14 lipca 2015 roku. Dzisiaj wyłączamy możliwość zakupu punktów SpeedBoost.

Need for Speed World, wydany w 2010 r., łączył w sobie najlepsze elementy gry wyścigowej i funkcje społecznościowe. Po pięciu latach czujemy jednak, że gra nie wpasowuje się już w wysokie standardy serii Need for Speed. Nowa zawartość była tworzona z myślą o graczach, ale niestety nie jesteśmy w stanie dotrzymać tempa szybko rozwijającej się serii. Zmiany, które musielibyśmy wprowadzić do gry, nie są opłacalne, więc po długich przemyśleniach podjęliśmy decyzję o zaprzestaniu dalszego tworzenia gry Need for Speed World.

Gra Need for Speed World będzie dostępna jeszcze przez kilka miesięcy. Gracze posiadający gotówkę z gry powinni ją wykorzystać do 14 lipca. Jednocześnie informujemy, że z dniem dzisiejszym wyłączamy możliwość kupowania punktów SpeedBoost oraz rejestracji nowych kont.

Wspaniale się z wami jeździło. Chcemy podziękować naszej społeczności za cudowne pięć lat. Jesteśmy wdzięczni za czas, który razem spędziliśmy.

Zespół Need for Speed World

Źródło : https://world.needforspeed.com/news/article/52453?sourceid=nfsw7009〈=pl&newsLang=pl&locale=pl_PL

Opublikowano

Żegnaj NFS WORLD... Będzie mi Cię brakować... :(https://www.youtube....l2xLTMVro#t=155 :(

Czas się pożegnać ludziska :). Miło było mi was wszystkich poznać i się z wami ścigać. Dokładnie pamiętam tę chwilę, jak 5 lat temu spełniło się moje marzenie i założyłem konto na najpiękniejszym NFS'IE jaki kiedykolwiek powstał a teraz go zamykają bezpowrotnie ehh :'). Żegnajcie :)

9218_loveaudi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...