Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts.epicgame.pl l Niski Ping l DDoS Protection l Miła Administracja

ikros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj nie polecam nie polecam! B)

Nie ładnie kraść kogoś autorskie pomysły (mam na myśli tutaj banner/domena podobna

(a co za tym idzie taki sam skrót EG) /slogan reklamowy "We create the future".

Ich TS:

16522448009083576771.png

Mój TS:

Nawet grafiki nie umiecie profesjonalnie podrobić, wygląda jak marna kopia tego co wykonał mój grafik! ^_^

Opublikowano

Kradziona domena, nazwa i wszystko co tylko było można.

+ nasza domena jest w użytku około 2 lata, więc nie ma to jak kraść cudze pomysły...

Jak kradziona domena ? Domena jest inna, jego widocznie, ukradł Wam ją zgłoście to na policję,

Macie jakieś prawa autorskie na szkielet waszego ts'a ? To prawda że może jest podobny, ale bez przesady.

(może ten sam grafik, na lewo daje innym prace :D)

Ocena NEUTRALNA za brak swojego pomysłu. (tylko mu ref'a w temacie robicie).

Oba serwerki kopią pod sobą dołki, i nawzajem kradną także GG WP :D

Opublikowano

Wyjaśnialiśmy to na ts gdzie przyszedłeś się tyrać to ze domena jest PODOBNA to przypadek szablon już nie dlaczego ? a no dlatego ze sami podjebaliście nam inne rzeczy.Domenę było kupić przed nami ;) ukradliśmy ? a co epicgames.com ? Też wam zajebali czy wy im ? :) pozdrawiam serdecznie //Dekador

Uczeń
Opublikowano

Cos złape zabezpieczenia macie na querym macie szczęscie że tylko wam pusciłem spam na yatqe niż wyłączenie serwera 47090130901481687642.jpg

579571423327107377857.png

Opublikowano

@VMW Boże rokat ***** , z serwerem byś gówno zrobił bo tyle potrafisz co na tym ss . Dziwie się że matka cię jeszcze do lekarza nie zaprowadziła 

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Cos złape zabezpieczenia macie na querym macie szczęscie że tylko wam pusciłem spam na yatqe niż wyłączenie serwera 

Good job ;)

bdqPw.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...