Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL Kupno Konta + L#

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Znudziło mi się CS:GO bo wbiciu globala :/ więc chce sobie teraz w lolu wbić challengera ogólnie grałem kiedyś w ligę ale to za czasów BoL'a a nie L# i teraz pytania"

-gdzie najlepiej kupić konto 30lvl unranked ??? (do 10 euro myślę że było by całkiem fajnie)

-O co chodzi z tym L# coś ala BoL ??? płaci się za to i czy są za to bany ??? 

Opublikowano

https://www.lol-smurfs.com

L# i BoL to skrypty, które po prostu ułatwiają Ci grę. Trzymasz spację, chodzisz postacią, a ona sama wykonuje AA bądź rzuca skille itd. Ofc, jest to łatwo wykrywalne i banowane. 

Opublikowano

Są to wspomagacze do gry, pomagające w wykonaniu dość szybkich skillshotów lub akcji, których zwykły gracz w tak szybkim czasie nie wykona.

Ogółem są one banowane, lecz ciężko o ich wykrycie. Najczęstszym powodem bana jest używanie "exploitów", czyli akcji, których nie da się wykonać, przykład: rzucanie skillshotów zza pleców, lub darmowe q, w przypadku Ashe.

Selex ,Błagam cię....

@top Jest to lepsza wersja "bol'a" ,w next patch'u bd już płatny ,15$ jak dobrze pamiętam..... można fajnie wykorzystać do wbijania ip :) sam na smurfach korzystałem z tego i wyciągało fajne ilości ,więc myślę że ci się przyda

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Rekrut
Opublikowano

Są to wspomagacze do gry, pomagające w wykonaniu dość szybkich skillshotów lub akcji, których zwykły gracz w tak szybkim czasie nie wykona.

Ogółem są one banowane, lecz ciężko o ich wykrycie. Najczęstszym powodem bana jest używanie "exploitów", czyli akcji, których nie da się wykonać, przykład: rzucanie skillshotów zza pleców, lub darmowe q, w przypadku Ashe.

z doświadczenia wiesz? ;]

za #L są bany i nic trudnego do wykrycia. Kolejne Bany się posypią kiedy tylko będą chcieli wylevelowane konto na botach wytrzyma max 2 miesiące więc nie polecam kupować takiego czegoś.

Opublikowano

Jak kupisz konto z jakieś botowanej selekcji to możesz bloka załapać, a co do) L# to ostatnio banwavy były :) w dodatku joduska przeszedł w płatności co oznacza że lepiej wrócić do bola mimo kosztów.

...................\/...................

Opublikowano

Dobra ty już wypie*dalaj.

@topic

Rozumiem, że w Cs ranga dobita na WH, a teraz w LoLu trzeba coś wbić przy pomocy l# (żeby zwiększyć swojego e-penisa?) Nie polecam kupna jakiegokolwiek konta w lolu, zawsze lepiej zrobić własne i co najwyżej dokupić boosty.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Dobra ty już wypie*dalaj.

@topic

Rozumiem, że w Cs ranga dobita na WH, a teraz w LoLu trzeba coś wbić przy pomocy l# (żeby zwiększyć swojego e-penisa?) Nie polecam kupna jakiegokolwiek konta w lolu, zawsze lepiej zrobić własne i co najwyżej dokupić boosty.

W cs:go na prywatnych WH + AIMASSIST najlepsze połączenie panowie :) 

https://www.aussyelo.com/

tutaj za 15 dolarów masz, kolega kupował i było ok

są to wspomagacze, które grają za Ciebie. nic ciekawego, nie polecam. banują :P

L# to alternatywa dla BoL-a.

od najblizszego patcha ma byc platny. jakies tam banwave byly, ale i tak za malo z tym robia wg mnie.

https://www.lol-smurfs.com

L# i BoL to skrypty, które po prostu ułatwiają Ci grę. Trzymasz spację, chodzisz postacią, a ona sama wykonuje AA bądź rzuca skille itd. Ofc, jest to łatwo wykrywalne i banowane. 

Selex ,Błagam cię....

@top Jest to lepsza wersja "bol'a" ,w next patch'u bd już płatny ,15$ jak dobrze pamiętam..... można fajnie wykorzystać do wbijania ip :) sam na smurfach korzystałem z tego i wyciągało fajne ilości ,więc myślę że ci się przyda

z doświadczenia wiesz? ;]

za #L są bany i nic trudnego do wykrycia. Kolejne Bany się posypią kiedy tylko będą chcieli wylevelowane konto na botach wytrzyma max 2 miesiące więc nie polecam kupować takiego czegoś.

Jak kupisz konto z jakieś botowanej selekcji to możesz bloka załapać, a co do) L# to ostatnio banwavy były :) w dodatku joduska przeszedł w płatności co oznacza że lepiej wrócić do bola mimo kosztów.

Koledzy i koleżanki ja wiem co to jest BoL i L# ponieważ na BoL'u jakiś rok temu cisnąłem ostro i zero banów (VIP) :) chodzi mi o to czy jak joduska wprowadzi do L# płatność czy będzie wtedy nie wykrywalny no bo podobno jakieś bany za te rzeczy były a jak by ktoś grał bez expo ??? w sumie to polecacie grać na BoL VIP czy L# VIP i czy bez używania expolitów dostane bana ??? 

Opublikowano

Ja za unrakenda na alledrogo zapłaciłem 15zł , za drugiego 30zł ogólnie miały 0 wygranych na 100% botowane ale bana nie mam od roku.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Tutaj na EUW masz za 20$, ale warto bo konta najwyższej, że tak się wyrażę klasy... Niby gry przeciw botom, pare przeciw graczom, ale jednak paroma champami, a nie w przypadku lol-smurfs jest to jedynie gra 1 champem przez tydzien, potem kolejnym przez tydzien itd...

https://808boosting.com/buy-level-30-unranked-account/

Co do L# nie znam się więc się nie wypowiem :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Ja za unrakenda na alledrogo zapłaciłem 15zł , za drugiego 30zł ogólnie miały 0 wygranych na 100% botowane ale bana nie mam od roku.

Wiesz co to jest support i odzyskanie konta także wiesz  ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Może mi ktoś coś więcej powiedzieć o tym L# bo nie wiem czy to kupować czy nie 

Opublikowano

Co dokładnie chcesz wiedzieć? Nie wiemy jak będzie wyglądał płatny l#. Raczej na pewno będzie szybciej aktualizowany, ale co do ban wave...no nie wiem.

Z tego co wyczytałem to niby VIP Bol jest lepszy. Zastanów się czy wolisz mieć usunięte pliki z komputera(bol) czy większe ryzyko bana (ligszarp) xD

Opublikowano

Co dokładnie chcesz wiedzieć? Nie wiemy jak będzie wyglądał płatny l#. Raczej na pewno będzie szybciej aktualizowany, ale co do ban wave...no nie wiem.

Z tego co wyczytałem to niby VIP Bol jest lepszy. Zastanów się czy wolisz mieć usunięte pliki z komputera(bol) czy większe ryzyko bana (ligszarp) xD

A co aktualnie jest lepsze BoL VIP czy L# jak będzie VIP ??? bo wątpię że coś super dodadzą żeby jakieś były fajne skrypty do cassio/xeratha xD

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy Bola lepiej bo skrypty do L# na hajs duża różnica jest.

Btw. Zawsze lepiej zaorać te kilka tysi meczyków od 1 do 5 sezonu jak ja :D i wtedy hack nie jest potrzebny i coś tam się potrafi.

Opublikowano

Wiem, konta były czyste nic nie kupywane za rp ani żadne rp nie kupione, email nie potwierdzony, jak coś to mogę polecić tego sprzedawcę przez pw. Na kontach od 25k-30k ip 

Opublikowano

Wiem, konta były czyste nic nie kupywane za rp ani żadne rp nie kupione, email nie potwierdzony, jak coś to mogę polecić tego sprzedawcę przez pw. Na kontach od 25k-30k ip 

Mam już jednego zaufanego więc mi nie potrzeba :) a BoL nie wykrywalny od dawna ??? 

Opublikowano

Bol tak samo jak l# też były banvavy, tylko skrypty gorsze i płacisz za wszystko osobno -.- za dostęp do bol vipa, za evade itp -.-

Opublikowano

Ja chetnie sprzedam konto 30 lev  unranked + pare skinow ( w tym elise za poprzedni sezon)  Sam wbijalem do 30 bez zadnych wspomagaczy. Mialo to byc moje zapasowe konto ale nie mam na tyle czasu zeby grac na 2 konta.  Jak cos to pw 

u1lc.png
Opublikowano

Jakbys byl zaintersowany kupnem konta platyna na EUNE to zapraszam na PW :D chce tylko 20PSC. Nie ma zadnego bana i nigdy nie gralem na bolavh srolach :D

@topic

nikt narazir nie wie jak bedzie z L# po tych zmianach, wiadomo tylko ze byly wielkoe ban wavya

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...